Pàgines

dimecres, 21 d’abril del 2010

Santiago Niño i Marc Vidal al Singulars

El programa de dilluns passat de Singulars de Jaume Barberà va comptar amb dos dels meus referents personals pel que fa a la crisi: Santiago Niño Becerra i Marc Vidal.

La llàstima és que no van poder parlar molt, però,en to cas, el que van dir va ser prou interessant. Bestial quan al Santiago Niño li pregunten que fer amb els estalvis i ell suggereix que tancar-los a una caixa forta...i el Marc Vidal diu que d'acord!

Van discrepar en més d'un punt: Santiago Niño preveu una deflació (si més no de l'IPC subjacent, és dir IPC després de descomptar combustibles i aliments no elaborats), mentre que Marc Vidal preveu una inflació. Dos tècnics en economia de diferents escoles, com no, no es posaran d'acord. També van discrepar en els mecanismes de sortida la crisi, tot i que crec que, en aquest cas, més aviat hauríem de parlar de posicions complementàries.

En tot cas, més que comentar-ho, crec que el més interessant és llegir l'apunt que en fa referència al bloc del programa i, per descomptat, veure el mateix capítol del Singulars. El servei de 3 a la carta ens ofereix aquesta possibilitat. Vet aquí l'enllaç al vídeo del programa.

I aquí, el vídeo: