Pàgines

diumenge, 28 de gener del 2007

Campanya pel hub d'Star Alliance

He afegit l'enllaç a la campanya per demanar el hub d'Star Alliance al Prat.
En resum, la cosa és que amb el super-mega-hiper-extra-estatutet que ens converteix en la nació sense estat amb més poder i autonomia de tota l'¡Europa mundial, mundial? què dic! universal!! amb la cosa aquella, dic, resulta que no podem decidir res de l'aeroport i pot ser que a Madrid decideixin que la nova terminal del Prat se la regalen a Iberia que diu que hi vol posar a la seva companyia de vols a baix cost.
L'alternativa és que Star Alliance posi el seu hub pel sud d'Europa convertint a Barcelona en un aeroport intercontinental de primera divisió.
Naturalment, a qualsevol lloc civilitzat del món a la gent d'Star Alliance els donarien tota mena de facilitats, però clar, aquí no podem decidir.
Pegues del super-estatutet.
Per això m'apunto a la campanya. El que els nostres polítics han esguerrat, haurem de provar d'arreglar-ho els ciutadans. Provar-ho, si més no.

1 comentari:

Marc Arza ha dit...

Gracies pel teu suport a la campanya.

Fins ara s'han rebut alguns centenars d'e-mails i us demano un últim esforç per enviar el correu als vostres contactes demanant que se sumin a l'enviament.

Fins aviat i gracies de nou,
Marc