Pàgines

dilluns, 30 de març del 2009

CCM, deflació? IBEX i G20

Diumenge: intervenció de la Caja de Castilla-La Mancha, que certifica que allò de la Champions League del ZP i del sistema financer dels més sòlids del món, exemple per a tota la civilització era, com no, mentida.

La pregunta és: la bola de neu comença a rodar? Cal esperar fusions entres bancs i caixes i alguna intervenció més. El problema és que el fons de garantia pot quedar ben bé reduït a la meitat després del rescat al CCM. Què passarà si cau algun banc o caixa dels grans?

Avui: es confirma que, per primer cop des de que hi han registres, baixa l'IPC interanual. No hi ha deflació, no. Que va.

Avui també: l'IBEX, que havia viscut una remuntada de mil punts en tretze jornades continuades d'alces perd 400 punts en un dilluns negre, que tot sigui dit: després de les notícies d'ahir es veia venir clarament. I encara prou.

Això a l'estat. En l'internacional, queden un parell de dies per a la festeta que els capitostos del G20 faran a Londres. Bon rotllet, canapès... Aquesta vegada el ZP va amb cadira pròpia i no caldrà que el Sarko li presti un escambell.

Els del LEAP feien propostes per a la cimera, post anterior. Els faran cas? Tenen algun pla millor?

La setmana promet.