Pàgines

dijous, 26 de març del 2009

Mani anti bolonya... a Sants!

La mani dels estudiants contra el Pla Bolonya està a Sants! Han despistat tot el circ mediàtic de les teles, dels mossos i de tota la xusma dels pro-sistema i han fet una manifestació lliure que s'ha adreçat a Sants.

En aquest fil del Racó Català han fet un seguiment en directe. També l'han fet en aquest fil de Kaosenlared. A la web www.barrisants.org han fet un seguiment en directe amb una webcam.

Molt bé pels manifestants!

Benvinguts al barri!

No hi han hagut merders, ni violència. Diverses entitats del barri han rebut als manifestants i s'ha fet la lectura del manifest a la plaça Osca. Fins hi tot, hi ha hagut veïns que han rebut als manifestants des dels balcons picant cassoles.

No hi han hagut merders ni violència, repeteixo. Perquè? potser perquè no hi havia policia?

Aquesta manifestació no només ha servit per protestar contra el pla Bolonya i contra la violència del sistema, sinó que, a més, posa en evidència de forma molt greu tant a la conselleria d'interior com a la conselleria d'universitats. IC i Esquerra haurien de replantejar-se a què estan jugant.

No val estar al govern si no és per a fer la política que vols.

I si la política que defensa Esquerra o IC inclou el suport al pla Bolonya, aleshores és que Esquerra i IC ha de canviar de política.

Tot justa ara han fet un petit debat al 3-24 entre la Virginia Ferrer, escriptora i doctora en pedagogia, favorable als manifestants, i un tipus pro-Bolonya que a falta d'arguments millors s'ha dedicat a insultar als estudiants en lluita i titllar-los poc menys que de delinqüents.

Per sort la Virgínia Ferrer l'ha repassat com calia.

Gràcies als que avui s'han manifestat. Ens calia aire fresc.

No a la privatització de la universitat. No al pla Bolonya!
No a la privatització dels serveis públics. No a la directiva Bolkestein!
No a la directiva de les 65 hores!
No a la directiva de la vergonya, de retorn dels immigrants!

No a l'Europa del capital!

Un altre món és possible!