Pàgines

dimarts, 8 de desembre del 2009

Barcelona Decideix


Avui s'ha sabut que a Barcelona també es farà una consulta per la Independència, com al seu dia es va fer a Arenys, o com el proper diumenge es farà a tants i tants municipis de Catalunya.

Barcelona farà la seva consulta el 25 d'abril, coincidint amb la que s'anomena "segona onada" de consultes.

Demà es presentarà oficialment a la Sagrada Família la plataforma Barcelona Decideix. De moment no hi ha més informació. El que sí es pot assegurar és que caldran moltes mans i molts voluntaris per a dur a bon terme la consulta a la capital.

Barcelona és una incògnita. És incerta la participació i el resultat. Tanmateix, justament per aquest motiu, cal posar-s'hi. Només es pot millorar.

Jo vull votar, però ara veig que no n'hi ha prou. A més cal participar en l'organització, cal fer campanya per la participació, i cal fer campanya pel sí. Els independentistes a Barcelona tenim una bona feinada. Hi ha molta feina a fer i molt a guanyar. Fins i tot perdent la consulta.

En tot cas, els independentistes hem de posar-nos a la feina. Ja hi ha una plataforma que organitza, ara hem de posar el cap, el cor i els braços.

Som-hi!