Pàgines

divendres, 1 d’agost del 2008

Dos anys de bloc

El primer post de prova va ser el 30 de juliol de 2006. Per tant, fa un parell de dies del segon aniversari.

No negaré que em produeix un cert orgull que el bloc ja tingui un parell d'anys. No és pas poca cosa en aquest món de productes efímers. Àdhuc enguany l'he reforçat posant-li la bandera del meu domini .cat. Del .cat també n'estic molt orgullós.

Sent autocrític he de dir que encara se m'escapen faltes i errors de tota mena. També reconec que hi ha un cert to apocalíptic de fons que no aconsegueixo treure'm de sobre. No se si he aconseguit fer del bloc una eina per a millorar el meu esperit crític o si, pel contrari, el que he reforçat és la meva vena demagogica i pamfletària.

Tanmateix, estic orgullós d'alguns posts. M'han agradat. Coi, diré que m'han quedat rodons. No gaires, també sigui dit, però algun n'hi ha que em fa molta gràcia.

També, hi ha algun post que avui no hauria escrit, o que llegit avui em fa venir un pel de vergonya, o que no m'hi reconeixo. Dos anys donen per a una gran evolució del pensament.

En fi. Suposo que sí que ha servit per a depurar el meu estil... que necessita més depuració, tot i això.

M'agradaria seguir escrivint durant molt de temps.

Ja he parlat de mi. El bloc ja te dos anys.