Pàgines

dimecres, 1 d’agost del 2007

primer aniversari accidentat

El passat 30 de juliol aquest bloc assolia la fita del seu primer any. És dir, tot escrivint apunts he realitzat una circumval·lació completa al sol des d'aquell dia del passat estiu.
En cultures i civilitzacions solars com la nostra, aquest és un fet remarcable i s'acostuma a celebrar.
Jo pretenia fer una gran festa al Fòrum, amb convidats d'excepció com el Woody Allen i l'Scarlett Johanson. El Bruce Springsteen em va dir que s'apuntava i posava la música.
Però, ai las! resulta que els calors de l'estiu han afectat de ple al meu ordinador. La font d'alimentació s'escalfa i deixa tirat el sistema en quant passa una estona.
Vist que m'he trobat desproveït d'un suport informàtic en condicions, ha resultat que l'organització de la festa no s'ha pogut realitzar, ni tan sols vaig poder posar un apunt el mateix dia de l'aniversari i ara m'estic plantejant què he de fer amb l'ordinador de casa.
I m'ho estic plantejant perquè avui, fa no res, afectat com estava pel síndrome d'abstinència d'escriptura al bloc, en un rampell he obert la caixa del PC, l'hi he fotut el tropicano a tota castanya al costat i ara l'ordinador funciona com una seda. Tenia calor, el tiu.
Les alternatives que se'm plantegen ara són:
- Compro un ordinador nou. Cosa que em fa molta il·lusió. Però que se m'afluixa quan miro els preus.
- Hi poso una font d'alimentació nova, i de pas amplio la memòria i poso una pantalla plana... surt més bé de preu, però que ja no em fa tanta il·lusió com l'ordinador nou, i, ben mirat, tampoc surt tant més bé de preu. I, per molt que l'amplii, és un ordinador vell...
- Compro un ventilador més petit i que no faci tant soroll com la bèstia de tropicano que tinc a la taula i tal dia farà un any. Que per escriure quatre bestieses al bloc no calen ni el Deep Blue ni el Mare Nostrum.
Aquesta opció, al basar xinès d'aquí abaix, em sembla que em surt per 10€.
Em sembla que ja se que em regalaré per celebrar el primer aniversari.
Digue'm garrepa.