Pàgines

dimecres, 11 d’octubre del 2006

blocs enllaçats

Hi ha qui diu que molts blocs s'escriuen per satisfer l'exhibicionisme del seu autor. És possible que així sigui en molts casos. Ara mateix em costa dir si el component d'exhibicionisme que ha motivat aquest bloc és el traç gròs o només un petit matís. En qualsevol cas, avui he fet una cerca amb Google de les webs que tinc penjades i he descobert que, almenys hi han tres blocs personals on apareixo esmentat i, adhuc, enllaçat: El bloc del Xavi Mir, de quan em vaig apuntar a la campanya del Jo també vull un estat propi"; el bloc del Pere Quark, que no se com m'hi ha posat però que ha encertat que sóc "tecnòleg", republicà i de Sants (Qui és el pere Quark? ens coneixem?) i el bloc de GloMayol, que cita una participació meva al Racó, de quan la campanya contra l'estatutet...
A més, un company de feina m'ha posat en una llista de correu de gent que podria estar interessada en el seu bloc personal, que pretén fer evolucionar per a que esdevingui un bloc més social que personal.
Gràcies a tots ells per esmentar-me!

I en justa reciprocitat des d'avui el Xavi i el Pere apareixeran als enllaços de l'esquerra.