Pàgines

dijous, 26 d’octubre del 2006

Actualització

Apunt ràpid. Actualitzo els enllaços. Afegeixo "rutes del Palau Robert" i "mobilitat.org", i enllaço Idescat i CIS.
Avui m'he descarregat el FireFox 2.0. Ara mateix l'estic utilitzant! M'he descarregat el diccionari català-valencià i veig que em va subratllant amb vermell les paraules que no li agraden. No està mal. Veurem que més pot fer.
Mirant-me les pàgines i els espais web que tinc per Internet m'he trobat amb la sorpresa que una pàgina que tinc abandonada des de fa un munt de temps ha rebut, en total més de cinc mil visites. Potser en tres anys. Sorprenent perquè no te res. Pretenia ser un curs de java però no el vaig acabar (de fet, gairebé ni el vaig començar!), però estava anunciat al directori del proveïdor. I resulta que poc o molt, hi ha gent que ha tingut la curiositat. Molta més gent del que em pensava, la veritat. Jo creia que els números eren molt més petits. Em sorprenen.
En fi.
Vaig penjar les fotos del mega-aplec fent servir la mateixa tècnica i plantilles que per fer la web del cançoner de la JOAC. De fet, però, no m'agrada aquest sistema. Estic pensant en una solució basada en XML i JavaScript. He de fer algunes proves. Si el sistema funciona podria provar de fer una rèplica d'aquest bloc en un dels espais web personals. Quan tinguin clar el sistema faré un post al bloc amb un disseny tècnic de l'invent.