Pàgines

diumenge, 29 d’octubre del 2006

prediccions

S'acosta el dimecres i les eleccions. Demà hauré d'anar a recollir l'acreditació d'ERC per a fer d'apoderat. Amb aquest seran uns quants el cops que he prestat aquest servei, per dir-ho d'alguna manera.
Llegeixo per Internet que l'acte de tancament de campanya d'ERC ha estat d'allò més emotiu, amb ple a vessar del Palau de la Música. He après que els actes de campanya o les enquestes als diaris no serveixen per endevinar el futur. L'eufòria que traspuen aquests actes , o els resultats espaterrants que es veuen en algunes enquestes de pàgines web són, en el millor dels casos, injeccions de moral, però mai es poden prendre com indicadors fiables de resultats futurs.
El que cal és que en tancar el recompte surtin els números. Jo espero que ERC no baixi dels 20 escons. 20, assumible. 21 seguiria estant bé. 22, el més probable, seria un bon resultat. Si fes 23 o més seria un èxit indiscutible. A veure què passa.
Perquè no? podria ser que el dimecres tingués una gran alegria. De totes formes, si al final no és així, no passa res. Aquesta és una lluita que no acaba dimecres, ni dijous, ni l'any que ve.
Encara en queda molt de camí fins a la independència.
Hi han eleccions el dimecres. L'endemà, com cada dia, seguirem fent camí.