Pàgines

dimecres, 13 de gener del 2010

Barcelona 2022. NOOOO!!!

Tornant a casa escoltava Catalunya Informació. Tot d'una el locutor enceta la notícia amb un "Algú podria pensar que hem tornat al 28 de desembre, però no, Jordi Hereu ha presentat la candidatura de Barcelona a l'organització dels Jocs Olímpics d'Hivern del 2022". Potser no han estat exactament aquestes paraules, però la referència al dia dels innocents segur que l'he escoltat.

Es tracta realment d'una broma? No us ho creguéssiu pas! El batlle és un tiu molt seriós quan es tracta de garantir la continuïtat del PSC a l'ajuntament. A més, com és un senyor que va sobre segur ha decidit que no hi ha res com les fórmules provades i què millor que uns jocs olímpics, ni que només siguin d'hivern, per disparar una carrera política que està un pel ensopidota.

I vet aquí que l'Hereu fa una proposta que el locutor del Catalunya Informació no ha pogut evitar considerar una innocentada. Però no s'equivoqui, amic radiofonista, aquí no hi ha ningú innocent.

Penso malament i crec que aquesta idea té com missió evitar la cada cop més possible derrota del PSC al cap i casal. Es tracta de provocar l'adhesió incondicional a un projecte, milers de voluntaris, posar a tothom al servei d'una "causa". Causa que, per cert, l'Hereu ja s'ha encarregat de batejar com a projecte de Barcelona, del Pirineu, de Catalunya i d'Espanya. A la merda el projecte.

No. Barcelona 2022, NO. No tinc ganes de veure una altre bombolla especulativa, com al 92, ni tinc ganes de veure razzies policials contra l'independentisme i contra els moviments alternatius, com al 92, ni tinc ganes de pensament únic, ni tinc ganes d'estar pagant durant dècades una factura que no he demanat. No en tinc ganes. No tinc ganes que em diguin que això impulsarà la construcció d'infraestructures necessàries. Que ens prenen per idiotes? si són necessàries, ho són, i no cal esperar a uns improbables jocs. No en tinc ganes de que em prenguin per enze. No tinc ganes que el deute de Barcelona es dispari només per perpetuar en el càrrec a la burocràcia municipal del PSC que es creuen que a Barcelona poden fer i desfer al seu gust.

No, no i no. Barcelona 2022. Definitivament NO. No cola. No m'ho empasso. No m'enganyen. Massa aturats i massa merda és el que tenim a Barcelona com per gastar una morterada de calers a dedicar-nos a fer ninotets de neu. No. Els del PSC ja cansen.