Pàgines

dimarts, 12 de maig del 2009

Andorra - ESC2009 - La teva decisió

Soc Eurofan. Des de sempre. Per tant, avui, primer asemifinal de l'Eurovision Song Contest 2009 a Moscou, amb la Susanne Georgi Participant per Andorra, el post d'avui només pot tenir una temàtica possible

(Però, amagat entre parèntesis, aprofito per dir que tornant cap a casa he pogut sentir com el Josu Erkoreka, portantveu del PNB li inflava els morros, en el sentit oratori de la paraula, al ZP. Estan emprenyats al PNB, i no és per menys. Comparat amb la tebior de Duran i Lleida, l'Erkoreka ha estat, gairebé, violent.)

Estic veient la primera semifinal de l'Eurovision Song Contest 2009 pel canal online d'Andorra TV. I perquè? doncs, primer de tot, perquè soc un eurofan; i segon, perquè a Madrid han decidit que no es podrà veure per la TVE la participació d'Andorra en català, llengua que, curiosament, es parla a quatre comunitats de l'estat. Serà que els catalanoparlants no paguem impostos. Això sí, no ho reconeixeran mai, l'argument que aporten no és que els cou que Andorra participi en català, no, L'argument és que coincideix amb el debat sobre l'estat de ... la nació? (suposo que parlen de l'estat espanyol...). És clar, segur que aquesta tarda la gent tornava corrent a casa seva per veure al ZP dient mentides. En tot cas, és que només tenen un canal?

Tampoc cal donar-li moltes més voltes: és un nou atac espanyol contra el català. No els costava res emetre el programa. No ho han fet amb tota la seva mala llet.

En fi. Quina colla de malparits.

Però millor no m'emprenyo, que no s'ho mereixen.

Trobo que enguany la cançó d'Andorra està d'allò més bé, que caram!

Quan encara queden cançons per sentir i les votacions del públic, espero que la Susanne Georgi tingui molta sort i que Andorra pugui ficar-se a la final.

L'actuació de la Susanne l'he gravat amb el Real Player. Poca qualitat d'A/V, la veritat. Però suficient per a fer-se una idea. El penjaré al PicasaWeb

[...]

Han passat totes les cançons. Ara que he vist un parell de cops la roda de cançons n'he trobat unes quantes que em fan el pes i crec que poden passar. A veure: Andorra, per descomptat, també Suècia, Finlàndia, Romania...

Començo a preparar el video per a penjar-lo.


[...]

Doncs no. Tampoc enguany ha passat Andorra.


Bé, és cosa de prendre-s'ho amb esportivitat. Moltes felicitats a la Susanne i les seves companyes per la seva bona actuació. la millor cançó del festival!



De Galeria pública



La Susanne Georgi té un passat, com tothom. El seu està relacionat amb la música. Algú se'n recorda del dub-i-dub de les Me & My? Em sembla que és la morena. I la rossa és la seva germana!




I, per acabar, el videoclip de "La teva decisió"





Bé. Andorra no ha guanyat. Però i l'estona tan divertida i emocionant que hem passat, què?

Gràcies, Susanne!