Pàgines

dimecres, 29 d’octubre del 2008

octubre calent

Fa un fred que pela.

Ho dic, més que res, per di algú no ho havia notat. Aquest matí al sortir al carrer ja he sentit una fresqueta més intensa del que m'esperava, i en tornar de la feina aquesta tarda, no m'ha quedat cap dubte: feia fred. Avui ha cardat un fred de collons. La previsió és que la cosa seguirà uns dies més. Amb pluja i neu als cims. Déu n'hi do com s'ha posat la tardor.

El dia ha deixat una bona notícia: els 16 independentistes catalans acusats d'injúries a la corona per haver cremat fotos del rei han estat absolts. Tanmateix, sembla ser que ara el cas quedarà en mans de tribunals de justícia ordinaris on se'ls jutjarà per falta lleu. En tot cas, Enhorabona!

El dia també ha deixat altres notícies no tan bones: T-Systems vol fer un ERO que, en el cas de Catalunya, afectarà a 300 treballadors. El sector de les Tecnologies de la Informació no escapa a la crisi. Per la seva banda, 2000 treballadors de Nissan s'han manifestat avui contra l'ERO que els amenaça.

Ànims pels companys de Nissan i solidaritat amb la seva lluita. I ànims també pels companys de T-Systems que no dubto que iniciaran les movilitzacions en defensa dels seus llocs de treball.

Tinguem-ho clar: No seran casos aïllats.

Potser fa fred, però la tardor serà calenta.