Pàgines

dimecres, 23 de maig del 2007

Subcampiones i AdSense

Són pocs els dies que resten de campanya i cal reconèixer que està resultant força ensopida. Em fa l'efecte que aquest cop hi ha menys caliu, menys tertúlia i poques ganes de debatre. Sembla que hi haurà més del mateix. O potser no. Però dona la impressió que tampoc ningú no s'esverarà massa si canvia alguna cosa.
Sigui per que les propostes dels candidats no aconsegueixen crear debat, jo em quedo amb la notícia que la selecció catalana femenina de hockey-patins s'ha proclamat subcampiona del món en la seva primera actuació oficial, a la Copa Amèrica. Moltes felicitats a les noies de l'stick.
Malgrat el silenci dels mitjans el fet consumat és que la selecció catalana ha participat en la seva primera competició oficial en un esport popular (la segona de fet, doncs ja va guanyar el Mundial B abans dels fets de Fresno) i que el seu paper ha estat més que digne. És una excel·lent notícia.
I segona: l'AdSense de Google ja està en català.
En aquest apunt jo em queixava d'aquesta mancança. Doncs avui ha estat coberta. Ara ja podré fer-me d'or gràcies a la publicitat pels beneficis que em reportaran els milions de visites diàries del meu bloc! Bé, potser algunes menys... el Google Analytics em diu que hauria de posar títols més engrescadors i explicar històries més divertides... però no, sóc un plasta i m'encanta parlar de política!!!
En tot cas, cinc estrelles per Google, que cada dia que passa són més grans i més indestriables de la mateixa Internet. Per cert, que he provat les Google Apps: el processador de textos i el full de càlcul i són, directament, una flipada. Jo, de gran, vull treballar a Can Google (quan era més petit, volia fer-ho a Microsoft, però ja se sap: madures, et fas gran, descobreixes Linux i l'Open Source, ho proves, t'enganxa, et fas addicte...)