Pàgines

dimarts, 15 de maig del 2007

Sectorial SI i Documental A3

Un parell d'anotacions abans d'anar a dormir:
He rebut un correu electrònic de part de la sectorial de la Societat de la Informació d'Esquerra-Barcelona en el que em comuniquen que han obert bloc.
El nou bloc de la sectorial de la Societat de la Informació d'Esquerra-Barcelona ha de servir per fer públics i compartir amb la ciutadania els objectius de la sectorial i les seves principals línies de treball.
I jo, que reconec que sóc més militant de pagar quota que d'acció al carrer, he pensat que el que sí que puc fer és comentar el naixement del bloc i afegir-lo a la llista d'enllaços. Més val això que res...
Hi ha un bloc nou al poble, foraster.
Segon: acabo de veure un documental que han fet a Antena3 sobre el canvi climàtic a l'estat espanyol. Ha estat interessant, encara que no han dit res que no digués, per exemple, el documental d'Al Gore. El que sí que vull destacar i que m'enllaça amb el post anterior ("de la immigració") és el raonament d'un dels científics, més o menys: "es diu des de fa anys que la immigració africana ve per l'efecte de crida, és dir buscant el benestar i el nivell de vida europeu; però si observen els països de procedència, es pot veure que aquesta població està fugint de les males collites, de la fam, de la sequera i de les malalties. Aquesta immigració està fugint del canvi climàtic".
Algú ho tenia que dir així de clar.
Tot està relacionat. Immigració, canvi climàtic, energia... Em sembla que ens caldrà ser molt més intel·ligents i molt més humils col·lectivament si volem tenir algun futur. Si volem deixar algun futur als nostres fills.