Pàgines

dissabte, 5 de maig del 2007

boicot al whisky escocès!

El Partit Nacionalista Escocès ha estat el partit que ha obtingut més diputats al Parlament d'Escòcia. Moltes felicitats per l'èxit obtingut!
Però que es preparin...
El PP no tolerarà pas que als Highlands un partit democràtic reclami la independència d'Escòcia perquè això es podria prendre d'exemple a Catalunya i Euskadi. El PP i l'Espanya eterna NO ho toleraran! Avui mateix, sota el crit de guerra de "¡El Reino Unido se desmembra!" s'està articulant una poderosa campanya de boicot contra el whisky escocès; s'elaboren llistes de productes escocesos que no es poden consumir, i s'ofereix una llista de productes espanyols (evidentment no s'inclouen els originaris de les regions desafectes abans esmentades). Es reclama el dret de les famílies castellanoparlants de Glasgow a poder decidir l'idioma de l'educació dels seus fills. Es demana que portin al candidat de l'SNP a presó per la seva inconstitucional pretensió de convocar un referèndum d'autodeterminació. Als turistes escocesos de viatge per l'estat espanyol se'ls obliga a parlar castellà i pobres d'ells que parlin en anglès, gaèlic, polaco o el collons que sigui que parlin, que sempre hi ha l'amo d'un bar amb una escopeta carregada dedicada a aquests escocesos enemics d'Espanya. Es fan brometes feridores sobre el kilt. Es recorda que el Real Madrid ha guanyat moltes copes d'Europa, i el Celtic de Glasgow, cap. Es proclama que la lliga espanyola és molt millor que l'escocesa. Que quina merda de partit deu ser el derby escocès. I que si et vols independitzar per tenir lliga pròpia (ai no, que ja la tenen). Es crida als quatre vents que els escocesos són uns insolidaris, uns victimistes, uns avars. Es recorda que al Braveheart el van esquarterar i que Glasgow és una ciutat que convé bombardejar cada 50 anys. Es fa notar que el ball típic escocès és molt soso comparat amb les sevillanes i que la sonoritat de la gaita escocesa és clarament inferior a la guitarra espanyola. S'afirma rotundament que Escòcia és una país fred on es menja malament, mentre que a Espanya sempre fa bon temps, es fa la siesta i es menja molt bé.
Sí... tot això els espera a aquests escocesos. Si creuen que tenen alguna possibilitat de separar-se del Regne Unit, que sàpiguen que Espanya defensarà la unitat del que calgui, on calgui. Ja ho va deixar clar l'Aznar, al alba, amb vent dur de ponent, quan l'exercit va reconquerir el Perejil. Que sàpiga el Blair que sempre podrà comptar amb la Legion, i amb la Blanquita, si cal.