Pàgines

diumenge, 9 de setembre del 2012

Estem preparats.

Poques hores per la Diada i la manifestació per la Independència.

La del dimarts serà una gran jornada, n'estic segur. Aquest dimarts marxaré pels carrers de Barcelona amb el lema de la Independència. Aquest lema, aquesta demanda, anirà dirigida, primer de tot, als polítics i dirigents del país; i també a la comunitat internacional, que tindrà, aquest cop sí, els ulls posats a Barcelona.

Aquest dimarts caldrà sortir, i aprofitar el dia. Que el sol ens acompanyi. Que faci un dia bonic. D'aquells dies riallers amb el sol brillant a Barcelona. Que ens omplirà d'energia. Que vessarem energia i força. El dimarts és el dia.

Tinguem confiança. Cap crisi podrà amb nosaltres. Superarem els obstacles. El nostre país, que som nosaltres mateixos, se'n sortirà. Ens en sortirem. Aconseguirem el que ens proposem perquè estem preparats, tenim la voluntat i tenim l'energia. I el sol ens acompanyarà.

El dimarts serà una gran jornada. Marxarem per la Independència. Marxarem per dir que volem i construirem un país nou. Més lliure. Més educat i culte. Un país que cuidarà dels seus fills i dels seus grans. Que cuidarà dels seus malalts. Que respectarà i protegirà els drets dels treballadors. Que farà confiança i ajudarà als empresaris. Un país que respectarà i protegirà les muntanyes, els rius i el mar. Un país net i ordenat, que farà del sol el seu aliat.

Un país per a tots els que avui hi estem vivint. I per als que vindran. Un país divers i únic. Jo vull. Volem. Estem preparats. Tenim la voluntat i tenim l'energia. El sol ens acompanyarà. Ja estem en camí.