Pàgines

dimecres, 29 de novembre del 2006

WAMP (...i 2) i breu de consellers.

Puntualització: En la darrera entrada deia que havia instal·lat una plataforma WAMP amb l'Apache 2.2.3, MySQL5 i PHP5, tot sobre XP. Al final, però, vaig baixar la versió d'Apache a la 2.0.59. Tenia problemes amb la connexió a la base de dades. Vaig buscar per Internet i en una pàgina deien que la versió 2.2 del webserver petava amb el php. Podria provar la configuració que tinc ara, que funciona amb la 2.0, amb la versió 2.2 perquè crec que, alguna cosa em deixava. El cas, però, és que davant del dubte i, com que tampoc veuria cap canvi útil, deixo la versió 2.0 de l'Apache.
Bé. Em funciona. Ara a practicar amb PHP. I més endavant provaré altres coses com el PHPNuke o Joomla. Porto massa anys amb servidors Java i em cal un cert canvi d'aires. Això del PHP pot ser estimulant. No és que a la meva edat hagi de fer currículum de res, però sempre queda bé poder anar afegint-hi cosetes.
Comentari polític. Poca cosa. Avui els diaris anaven plens amb els noms dels consellers.
Per mi, sobren l'Ernest Maragall i el Joaquim Nadal. M'agrada molt que segueixi la Montserrat Tura. Em sap greu que l'Anna Simó no hi sigui, es veu, però que la nova consellera ha estat directora d'un centre de menors, o sigui té experiència de camp i, al igual que el conseller de cultura, inicien la seva tasca amb el respecte dels sectors afectats per l'acció de les consellereries respectives. M'agrada que l'Huguet estigui reforçat i constato que Joan Puigcercós és el conseller més jove de tots.
Ara mateix la Mònica Terribas entrevista al Montilla. Prefereixo estar aquí escrivint i tampoc espero cap gran declaració.
Ara va de bo? És un punt d'inflexió? cap a on?