Pàgines

dimecres, 8 de novembre del 2006

Entesa

De la participació al Racó Català:

M'he pres la molèstia de consultar els resultats electorals i fer algunes sumes.
La font és a:
http://www.parlament2006resultats.cat/pdf/PDFTOP_L2.htm

A tot Catalunya: CiU: 928.511 vots; Entesa: 1.485.308
Per províncies: l'Entesa i CiU empaten a escons a Lleida i a la resta guanya l'Entesa.
Per comarques, l'Entesa guanya en vots a totes les comarques menys a quatre: Alt Urgell, Cerdanya, Ripollès, Solsonès, on guanya CiU.

En vots i en escons, guanya l'Entesa a Catalunya. (I a les quatre comarques a les que no ha guanyat, gairebé empata amb CiU)

Si algú va votar ERC pensant que pactaria amb el Mas, es va equivocar. ERC mai va dir que pactaria amb un o amb altre. ERC va dir clarament que si no hi havia sociovergència, estaria al govern, i el govern es podia fer amb uns o amb altres. Però va quedar clar a la campanya que CiU no volia a ERC. I ha quedat clar a la campanya que el PSC, IC i ERC eren més afins. Si malgrat tot, algú pensava que ERC pactaria amb CiU, doncs mala sort.
Els que se sentin traïts, doncs que votin a CiU a les properes, home, mira si és fàcil. Però que deixin de dir que Catalunya ha estat traïda. Si de cas, no ho han entès.
No és veritat.

Catalunya és plural i és diversa. Tenim un president català d'origen andalús, i no parla el català fluidament, però el parla.
Montilla President. Felicitats President!

Li desitjo quatre anys avorrits i de bon govern, on les animalades només vinguin de l'oposició (pensi que serà fàcil, Honorable, els ciudadanos ens garanteixen el show, qualsevol imbècil sembla espavilat quan aquests obren la boca).

O sigui que tranquil·litat. I que CiU faci una oposició dura i implacable, però lleial. Que per sabotejadors ja tindrem al PP i al PSOE.