Pàgines

dissabte, 23 de setembre del 2017

#1Oct. Arguments pel Sí - 6. Autònoms.

Avui toca la postal dels autònoms. Per què als autònoms els interessa la independència?
    Però abans de seguir, el recordatori d'on pots descarregar-te la papereta, i on has d'anar a votar :

    Les paperetes

    El model de papereta es pot descarregar de la web del referèndum https://ref1oct.eu. A la zona de descàrregues es pot trobar la butlleta de votació. A aquest link https://www.ref1oct.eu/wp-content/uploads/2017/09/butlleta-amb-mides.pdf.

    Si tens dificultats d'accés a aquesta web és possible que es tracti d'un impediment posat per l'estat espanyol. En realitat, però, mirar de censurar Internet és un esforç inútil i que demostra que no tenen ni idea de en quin segle vivim. Per accedir a la web pots fer servir un proxy web. Cercant la paraula proxy a google et surt una llista de proxys web. El primer que em surt a mi és https://hidester.com/es/proxy/ . N'hi han d'altres. Accediu a aquesta web i al camp on demana URL poseu l'adreça  https://www.ref1oct.eu/wp-content/uploads/2017/09/butlleta-amb-mides.pdf
    ... i ja teniu papereta!

    Les urnes. ON VOTAR?

    A més de papereta és necessita una urna on dipositar la papereta.

    La teva urna t'espera. Per saber on és la teva urna i el teu col·legi electoral també pots consultar-ho per Internet, a l'adreça : https://onvotar.garantiespelreferendum.com/on-votar/index.html
     Actualització : El govern espanyol segueix sense entendre que no es poden posar portes al camp. Som al segle XXI i existeix Internet. A l'era d'Internet els ciutadans estem empoderats. Podem accedir i compartir informació lliurement. El model d'estat autoritari -el seu model d'estat- no és possible perquè els ciutadans som molt més actius i tenim eines que ens fan molt més lliures : accés a pluralitat de fonts d'informació i de contra-informació, capacitat de publicar la pròpia opinió; o de coordinar-se amb d'altres sense restriccions. No es pot tractar al ciutadà del segle XXI com a mer súbdit. Això ja no funciona així i el seu sistema autoritari, simplement, no és possible.

    El cas és que la repressió insisteix en censurar Internet, com si això fos possible. Pots tancar una, però obriran d'altres. Han blocat l'accés a l'adreça web del referèndum. Bé, cap problema. Es tracta de fer servir el proxy d'abans. 
    Ara mateix sembla que la web està col·lapsada. Calma.  
Ok, un cop tenim clar on són les eines per a fer la Independència, entrem en matèria :




Catalunya és un país de petits empresaris i d'autònoms. Representen una part important de la ciutadania del país i configuren un determinat model econòmic i la forma de vida quotidiana del país. A tots ells, i a tots nosaltres, ens interessa una nova república que assumeixi un tracte just per als autònoms i que apliqui les recomanacions de la Comissió Europea (Small Bussines Act), seguint les millors pràctiques de països del nostre entorn com ja fan França o el Regne Unit.

Quan dius sí, el que dius és que vols deixar enrere ...


    - Una cotització fixa, que s’ha de pagar encara que sigui superior als ingressos.

    - Treballar sense dret a posar-se malalt.

    - L’excés de feina administrativa per als autònoms i les microempreses.

    - La multiplicitat de gestions i finestretes.

    - Les obligacions asfixiants si es tenen persones assalariades (quotes empresarials, cotització pels treballadors de baixa...).


Amb la Independència dius sí a ...


    - Un Estat català on les obligacions de l’autònom siguin proporcionals a la seva facturació.

    - On l’autònom pugui disposar de prestacions econòmiques en cas de malaltia o accident.

    - On se simplifiquin els tràmits i l’Administració estigui al servei del contribuent.

    - On es puguin deduir, d'una manera efectiva, totes les despeses relacionades amb el negoci.

    - On no s’ofegui els autònoms que contracten treballadors.

Per a defensar els teus drets, la resposta és Sí.
1 d'octubre. Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya. Vota Sí!

(Continuarà)