Pàgines

dimarts, 19 de setembre del 2017

#1Oct. Arguments pel Sí - 4. Infraestructures.

Ja hem repassat Educació, Sanitat i Pensions. Avui és el torn de les Infraestructures. Per què votar Sí al referèndum d'autodeterminació ens ajudarà a millorar les infraestructures?

    Abans de seguir, però, insistir un altre cop en que cal anar a votar.

    L'1 d'octubre, votarem. Per votar calen moltes coses, però n'hi ha una de verdaderament imprescindible : les paperetes. Vatua l'olla! On són les paperetes? Hi han molts uniformats buscant-les, darrerament. Potser és que busquen al lloc equivocat. El diumenge 1 d'octubre hi hauran llocs per votar, urnes i paperetes. En tot cas, l'objecte físic de la papereta, en sí mateix, només té com a requisit que ha de seguir el model del DOGC en mida i forma. No hi ha res especial en les paperetes que trobem als llocs de votació. No estan beneïdes ni consagrades ni res per l'estil. Són paper imprès. Per tant, te les pots fer a casa, si tens una impresora i el model.

    El model de papereta es pot descarregar de la web del referèndum https://ref1oct.eu, a la zona de descàrregues pots trobar la butlleta de votació. A aquest link https://www.ref1oct.eu/wp-content/uploads/2017/09/butlleta-amb-mides.pdf.

    "És que soc usuari de Movistar, o de Vodafone, i no puc accedir a aquesta web". En aquest cas pots fer servir un proxy web. Cercant la paraula proxy a google et torna proxys web, per exemple, https://hidester.com/es/proxy/ és el primer que em surt. N'hi han d'altres. La tècnica és sempre la mateixa _ només cal que indiquis a la url l'adreça http://ref1oct.eu i el proxy et permetrà accedir. Un consell, canviat de proveïdor d'accés a Internet per un que respecti la neutralitat de la xarxa. Està clar que Movistar i Vodafone no ho fan.
Reprenc. Infraestructures. Primer de tot, les postals :




Quan votis Sí a la Independència, diràs que No a ...

- A un sistema d’infraestructures radial i centralista que perjudica els ciutadans de Catalunya i la nostra economia.

- A les inversions que no arriben. Més de 10.000 milions d’€ que l’Estat ha d’invertir en infraestructures a Catalunya i que mai hi arriben.

- A la manca d'inversió a Rodalies. Rodalies ha rebut la meitat d’inversió que Cercanías Madrid en el darrers 30 anys i l’Estat no ha invertit ni el 5 % dels diners compromesos en la darrera dècada.

- A les incidències i retards a Rodalies i Regionals. Des del 2012, Rodalies ha patit més de 1600 incidències per mal estat de la infraestructura i 1 de cada 2 trens de regionals arriba amb retard.

- A caos com el del Prat provocats per la manca d’inversió estatal i per la gestió centralista d’AENA.

- A pagar peatges al 44 % de les vies ràpides a Catalunya, mentre a l’Estat només són el 17 % i rescaten les de Madrid amb 3718 milions d’€ públics.

- A una xarxa viaria plena de punts negres que s’eternitzen com la N-II a Girona, el desdoblament de la N-340 a la Bisbal del Penedès o l’A-27 Tarragona-Montblanc.

Una Catalunya independent generarà uns recursos de més de 80.000 milions d’€. Això ens permetrà projectar unes infraestructures eficients i adequades a les necessitats de la nostra economia i la nostra gent. Per això, quan votis Sí, diràs Sí a ...

- Una política d’infraestructures que ajudi a augmentar la creació de riquesa.

- Un aeroport que es converteixi en un hub i ens connecti amb tot el món.

- Una xarxa ferroviària moderna que faciliti la mobilitat de les persones sense haver de patir incidències constants.

- Resoldre els punts negres de les nostres carreteres.

- Crear un xarxa de mobilitat que equilibri el territori.

- Potenciar la importància logística de Catalunya com una de les principals portes d’entrada a Europa.

- Deixar de pagar peatges.


Per unes infraestructures dignes i ben gestionades, la resposta és Sí.

1 d'octubre. Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya. Vota Sí!


(Continuarà)