Pàgines

dimarts, 9 de febrer del 2010

enquesta d'Esquerra

Fa uns dies em vaig acostar pel casal d'Esquerra a recollir l'enquesta que està fent el partit a militants i simpatitzants per determinar les propostes electorals per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

El cas és que em van donar un patracol de butlletes d'enquesta. "Per a que les reparteixi entre els coneguts".

Bé, doncs això, a coneguts, familiars, amics... si algú té ganes de fer l'enquesta d'Esquerra, en tinc unes quantes a casa.

L'enquesta política es fa ràpidament, hi ha una primera pregunta (sí o no) "Estàs d'acord en que la celebració d'una consulta sobre el futur de Catalunya sigui el primer compromís d'Esquerra a la propera legislatura". Pregunta que té molta càrrega. Un sí gairebé garanteix que al proper curs polítics Esquerra no serà al govern. ("Val més un dia al govern que cent d'oposició", Josep-Lluís Carod-Rovira dixit). A continuació un grup de 5 blocs amb 4 propostes de projecte per bloc, on cal triar-ne només una de cada bloc. Els bloc són: "respostes a la crisi", "polítiques socials", "territori i infraestructures", "identitat i republicanisme", "front de madrid: reivindicacions davant el govern de l'estat". M'hauria agradat que es pogués triar més d'un, o ordenar-les per ordre de preferència. En fi. Finalment, ens donen un parell de línies en blanc per a poder proposar alguna mesura nova.

Completa l'enquesta una serie de preguntes sobre la formació, ocupació, aficions i premsa preferida per l'enquestat. En total, no pas més de 5 minuts.

Bé, doncs això, si algú dels que em llegiu pel bloc, o pel facebook teniu ganes de participar en l'enquesta d'Esquerra, feu-me un truc per quedar per a una cervesa, i de pas us porto el paperet.

No sóc un militant xungo, així que en el molt hipotètic cas que algú tingui interès en emplenar-la, prometo no menjar-li la olla amb cap mena de míting. Això sí, és clar, estic segur que tractarem d'arreglar el món durant la conversa. Una mica de tertulieta segur que en farem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig aprendre molt