Pàgines

dimarts, 19 de desembre del 2017

Despleguem la República! - Estat solvent

Avui, oficialment, és l'últim dia de campanya. Els partits fan actes de cloenda i demà serà oficialment la jornada de reflexió.

Però, certament, la campanya no s'atura perquè Oriol Junqueras, vicepresident del govern legítim de Catalunya, i Joaquim Form, conseller d'interior del govern legítim de Catalunya estan segrestats a Estremera, igual que Jordi Sànchez, president de l'ANC, i Jordi Cuixart, president d'Omnium. Tots ells són víctimes d'un segrest cruel i fins que no tornin a casa estarem permanentment en campanya. Avui no s'atura res.

Us volem lliures.


Igual com el president legítim de Catalunya, exiliat a Brussel·les, acompanyat en aquest exili per la consellera d'agricultura, Meritxell Serret, la consellera d'ensenyament Clara Posantí; el conseller de salut,  Toni Comín; i el conseller de cultura Lluís Puig. Fins que  no tornin seguirem en campanya.

Us volem a casa.


Demà diuen que hem de reflexionar. Els que ens diuen què hem de pensar, quan i com ens ordenen reflexionar. Els que divideixen el món entre "normals" i "tarats" parlen de reflexió. Els que volen escapçar-nos. Els que en el deliri fanàtic espanyolista han prohibit el color groc. Aquests, ara ens demanen que "reflexionem".Jo dic que si demà reflexionem en tot això, per simple instint de supervivència, forçosament haurem de votar per perdre de vista i foragitar la barbàrie del PPSOEC's

Però, mireu, a més resulta que votar per desplegar la República és el millor que podem fer per tots i cadascun de nosaltres. 

La República la desplegarem si votem els partits de la República : ERC, CUP i PDEcat.

Reprenguem el camí del 27O i despleguem la República.

Com haureu notat si seguiu el bloc, totes les postals que he penjat aquests dies són les mateixes de la campanya de l'1 d'octubre. Les mateixes, perquè l'1-O vam votar per la República, i la campanya va consistir en explicar perquè ens convé la Independència. Avui, aquells criteris segueixen sent vàlids. De fet, ho són molt més, perquè en l'espai de temps de l'1 d'octubre al 21 de desembre, l'estat espanyol ha perdut  qualitat democràtica a marxes forçades,  i la recentralització del 155 i l'atac a l'autonomia només fan preveure que continuar a Espanya serà un calvari encara més dolorós que el que ha estat fins ara.

El 21D triem : recuperar les llibertat, la democràcia i les institucions i començar el desplegament de la República i un procés constituent, sabent que això significarà enfrontar-se amb la repressió de l'estat espanyol.  O bé deixem que els del 155 esclafin la llibertat, la democràcia i les institucions; destrossin el sistema educatiu català, destrueixin TV de Catalunya i Catalunya Ràdio, i converteixen Catalunya en una colònia al servei dels  interessos de la màfia corrupta de Madrid.

Esta clar, no? Jo trio futur i República,


La República catalana serà un estat solvent, i disposarà de més recursos financers per a destinar-los al benestar del seus ciutadans. Votar per desplegar la República és el millor per a la teva butxaca, i per a la butxaca de tots. No és una afirmació gratuïta meva : Premis Nobel d’economia com Joseph Stiglitz, Finn E. Kydland o Gary Becker, i institucions com el Deustche Bank afirmen que una Catalunya independent és econòmicament viable i solvent.
Quan despleguem la República, no ens tornaran a passar coses com...

  - 60.613 milions d’€ perduts en el rescat bancari.

  - 4.731 milions d’€ que pagarem pel projecte Castor fins a l’any 2044.

  - 3.718 milions d’€ per rescatar les autopistes radials de Madrid.

  - 67.337 milions d’€ gastats anticipadament del fons de reserva de la Seguretat Social.

  - 16.500 milions d’€ que marxen cada any de Catalunya i no hi retornen.

  - Més de 10.000 milions d’€ en infraestructures compromeses amb Catalunya i que mai hi arriben.
Tots aquests diners els podrem destinar a millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans de la República.
  - Amb una Catalunya solvent i ben administrada podem ampliar les polítiques socials.

  - Podem garantir i augmentar les pensions.

  - Podem millorar els serveis d’ensenyament, salut i benestar.

  - Podem disposar d’infraestructures dignes.

  - Podem invertir en recerca i innovació.

  - Podem combatre l’atur i donar facilitats al desenvolupament de les empreses productives.

Per a viure millor, la resposta és desplegar la República!