Pàgines

dissabte, 16 de desembre del 2017

Despleguem la República! - Autònoms

Abans de començar, un recordatori per al vicepresident  Oriol Junqueras, per al conseller  Quim Forn, per al president de l'ANC, Jordi Sànchez, i d'Òmnium, Jordi Cuixart.Estan segrestats per defensar les seves idees, que són les meves. Estan segrestats per ser els meus representants. El seu cruel segrest és, per tant, com si jo mateix estigués segrestat a Estremera. Com si tots els independentistes que els vam votar estiguéssim tancats a una cel·la. És el que els colpistes del 155 volen per als independentistes... i per a totes les dissidències. 

Fer la República i alliberar els presos no és, doncs, només una qüestió política, és -vist l'odi amb el que se'ns ataca per part de l'estat espanyol- una qüestió bàsica de supervivència, d'ètica, de drets, i de llibertat personal i del país.

Guanyar el 21D és, doncs, imperatiu, per revertir aquesta situació. El 27O es fa ver un pas enrere. Ara en farem un parell, o més, de passos endavant. Avui, per què els autònoms haurien de votar per a desplegar la República?

Catalunya és un país de petits empresaris i d'autònoms. Representen una part important de la ciutadania del país i configuren un determinat model econòmic i la forma de vida quotidiana del país. A tots ells, i a tots nosaltres, ens interessa que la nova república assumeixi un tracte just per als autònoms i que apliqui les recomanacions de la Comissió Europea (Small Bussines Act), seguint les millors pràctiques de països del nostre entorn com ja fan França o el Regne Unit.

Quan votis per a desplegar la República, votaràs per deixar enrere ...


  - Una cotització fixa, que s’ha de pagar encara que sigui superior als ingressos.

  - Treballar sense dret a posar-se malalt.

  - L’excés de feina administrativa per als autònoms i les microempreses.

  - La multiplicitat de gestions i finestretes.

  - Les obligacions asfixiants si es tenen persones assalariades (quotes empresarials, cotització pels treballadors de baixa...).


Amb la República dius sí a ...


  - Un Estat català on les obligacions de l’autònom siguin proporcionals a la seva facturació.

  - On l’autònom pugui disposar de prestacions econòmiques en cas de malaltia o accident.

  - On se simplifiquin els tràmits i l’Administració estigui al servei del contribuent.

  - On es puguin deduir, d'una manera efectiva, totes les despeses relacionades amb el negoci.

  - On no s’ofegui els autònoms que contracten treballadors.
Per a defensar els teus drets, la resposta és desplegar la República!