Pàgines

dimecres, 20 de desembre del 2017

Demà guanyarem.

Demà guanyarem.

Guanyarem perquè el nostre projecte és millor. Perquè la República és el millor projecte per a Catalunya.

Guanyarem perquè estimem la llibertat i la democràcia. Guanyarem perquè guanyar és el pas necessari per a la llibertat del vicepresident Oriol Junqueras, del conseller Joaquim Forn, del president de l'ANC, Jordi Sànchez i del president d'Òmnium, Jordi Cuixart.


Guanyarem perquè és el primer pas per aconseguir el retorn del President Carles Puigdemont, de la consellera Meritxell Serret, de la consellera Clara Ponsatí, del conseller Toni Comín, i del conseller Lluís Puig.



Guanyarem per dignitat. Perquè els exiliats i empresonats ho estan per defensar les seves idees, que també són les nostres. Els nostres presos i els nostres exiliats són infinitament més dignes que els mafiosos corruptes que els ha tancat i exiliat.

Guanyarem per dignitat. Perquè no callem la veu enfront les injustícies, les arbitrarietats i l'autoritarisme. Perquè ningú pot prohibir el groc, el vermell, el violeta, el verd, el blanc, el negre ni cap color.

Guanyarem per dignitatt, com la que vam demostrar el primer dia d'octubre, quan vam votar i vam guanyar. I ara tornarem a guanyar.



Guanyarem perquè la lluita per la llibertat de Catalunya és també la lluita pels drets socials. La vaga del 3 d'octubre va ser contra la violència i pels drets del poble treballador català.

Guanyarem perquè som valents, perquè ens van amenaçar amb policies, amb armes, amb helicòpters... i no vam tenir por, o potser sí que la vam tenir, però vam vèncer la por i vam anar a votar i a guanyar. Demà és molt més fàcil : no ens amenacen amb la força serà molt més fàcil guanyar.

Guanyarem perquè transformarem la ràbia en força constructora. Farem la República. La República que ja està proclamada i que ara hem de desplegar. Guanyarem la República.

Guanyarem per recuperar les institucions que els colpistes del 155 han ocupat. Els farem fora, amb determinació. No cedirem a la seva violència. No hi ha alternativa : si cedim a la seva violència els estem dient que sempre podran usar la violència per a fer-ńos retrocedir. Això ho saben tots els estats : no es pot cedir al xantatge dels violents i nosaltres hem après a ser estat. No cedirem. Els violents són ells i els guanyarem.

Guanyarem perquè som una nació que ha après a ser estat, i ens captindrem com estat, per tant, cal votar i guanyar les eleccions. I guanyarem totes les batalles democràtiques a els urnes que se'ns plantegin, i no cedirem als xantatges de la violència i dels violents. Els violents són ells.

Guanyarem perquè és des del respecte, des de la inclusió i des de la democràcia que es construeix la llibertat. I això ho saben tots els estats verdaderament  democràtics.

Demà tornarem a guanyar. Serà una victòria neta i clara. Necessària. Guanyarem. Seguim.

#Dempeus #FemRepública