Pàgines

dissabte, 30 de desembre del 2006

infàmia

Han matat a Saddam. Ull per ull. Però no és aquesta la justícia en la que crec. Crim per crim. Venjança. Avui, tots ens em allunyat una mica més de cert ideal d'humanitat.
No hi han paraules. Mentrestant, segueixen morint nens de gana. Segueix la guerra a Somàlia. Segueix la guerra als prop de trenta conflictes armats del món. Por, dolor, patiment, gana, malaltia... cada dia hi han més rics i cada dia hi han més pobres. Fem malbé el món.
Es revifa el conflicte al País Basc, també. Algú ha posat una bomba a Barajas. Primer un comunicat anònim ha avisat de la bomba i després algú en nom d'ETA l'ha reivindicat. Batasuna no diu res, encara. Rajoy es frega les mans. Zapatero desaparegut i Rubalcaba es menja el gripau. El pitjor de tot, però, és que potser hi ha un mort. Segons el TN, algú que anava d'acompanyant en un cotxe i s'havia quedat a l'aparcament. Un desaparegut. Un mort. La segona execució en poques hores. Aquests dies que vivim són infames.

1 comentari:

Moisès Rial Medina ha dit...

Hola, Albert, benvingut a la XARXA REPUBLICNA: http://xarxarepublicana.blogspot.com

Ja he vist que has enllaçat, simplement, demanar-te si coneixes altra militant que encara no està adherit, fes-me´l saber i , si és possible, pot enllaçar el meu bloc personal LLIBERTATS.

Salut i llibertats.

Moisès Rial
www.llibertats.cat
http://llibertats.blogspot.com