Pàgines

dimecres, 30 de maig del 2018

Donar suport a la moció de censura?

Contra tot el que creia possible, sembla que la moció de censura contra Rajoy té alguna possibilitat de reeixir.

Personalment : no veig que canviar a un del 155 per un altre del 155 serveixi per a res. Crec que des de l'1 d'octubre els diputats independentistes no haurien d'assistir al "Congreso". Però ja que hi van el meu vot, personal i intransferible, seria l'abstenció. No veig la diferència entre PP, PSOE i C's. Tots tres són hereus del nacionalisme supremacista espanyol. Tots tres conformen el bloc PPSOEC's, tots tres han aplicat el 155 amb la intenció d'anorrear la República. Tots tres són nius de corruptes. Sí, evidentment, hi han matisos entre ells, però contra Catalunya  actuen com un bloc homogeni i criminal.

Sembla, però, que el vot dels dipuatst d'ERC i PDECat serà favorable a la moció.

Voldria creure que hi ha alguna contrapartida. Voldria creure que, al menys, el segrest de Carme Forcadell i Dolors Bassa, de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, d'Oriol Junqueras, Quim Forn, Raül Romeva, Josep Rull i Jordi Turull és a punt d'acabar.

Em nego a creure que donen gratis el vot a l'energumen de Pedro Sánchez.

Si no hi ha contrapartida, no pot haver-hi suport.

És tan senzill com això. Amb presoners i exiliats no pot haver cap diàleg de res.

Amb presoners i exiliats l'únic que pot haver és enfrontament. Ho veig així.

La neva opinió és que aquest suport a la moció és tornar a formes de fer que són caduques. No és a Madrid que es farà la República. És a Barcelona on la República es forta i s'ha d'enfortir. A més, tenim la responsabilitat d'alliberar a les segrestades i els segrestats, però estic convençut que només la República els rescatarà del captiveri. Em de ser forts i determinats a Catalunya. El mercadeig a Madrid ja no és un mètode o una opció.

Com deia Rufián : "Si el PSOE vol el vot d'ERC, que vagi Pedro Sánchez a Estremera a demanar-li a Oriol Junqueras". HI ha anat? Doncs això. 

Però ja veurem què passa. No em farà sentir bé si la moció de censura prospera amb vots d'ERC i PDECat. No veig la utilitat des del punt de vista Republicà, o dels segrestats. Crec que no servirà de res.

Tant de bo que m'equivoqui.