Pàgines

dijous, 7 de febrer del 2013

boc expiatori

El Partit Corrupte que governa a les Espanyes ha decidit que no hi ha res millor per distreure l'atenció del personal que el boc expiatori habitual, és dir: Catalunya, els catalans i la llengua catalana.

Prou bé que saben que amb la majoria absoluta estúpidament entregada per l'electorat espanyol no han de preocupar-se el més mínim de dimissions, mocions de censura o bestieses similars. Tenen, ho saben, ben bé tres anys més per fer i desfer, per lucrar-se, per fer obres faraòniques i cobrar comissions...

Amb un poble menys curt de gambals, tota aquesta gentola fa temps que estaria empresonada de per vida, però, què hi farem, a les espanyes no donen per més.

No només això, si resulta que al personal hispànic se li pot oferir l'espectacle d'encabronar als catalans, fins i tot encara podran aspirar a repetir majoria absoluta.

Suposant, és clar, que els catalans siguem tan rucs com per no haver engegat a Espanya i els espanyols a fer punyetes definitivament.

En definitiva: sis milions d'aturats i corrupció pròpia d'un estat fallit. Però a Espanya han decidit que això de que a Catalunya estiguin prohibits els toros no pot ser i, atenció, per Iniciativa Legislativa Popular, és dir per signatures recollides entre la gent, es votarà i s'aprovarà al congrés amb els vots del PPSOE (i 25 vots dels... del PSC) que això dels toros és un bé d'interès cultural.

Collons que sí, home! i el canibalisme es gastronomia!

I per si no en tinguéssim prou, el ministre Wert, aquell que vol espanyolitzar als nens catalans, ha parit i aprovat una llei, en la que es busca més atacar l'ensenyament en català que de millorar el nivell educatiu. Ben pensat. Se'n diu ganes de tocar els pebrots. I de tenir criatures ben burres i ben espanyolitzades.

I mentres s'encabrona als catalans, la corrupció es perdona i encara dona joc per fer retallades, com aquesta de la prova del taló a Castilla - La Mancha, cortesia de dominatrix Cospedal. És qüestió de prioritats, evidentment.

I després el Mas encara va a "reunir-se sense pressió" amb el Rajoy per "parlar" de no se què. Home, va, no fotem. Encara hem de perdre més el temps? Encara no s'ha adonat, President, que ja fa una temporadeta que ens han declarat la guerra? que no ha entès l'Honorable que a Espanya només hem d'anar a acomiadar-nos? i ni això, que amb un email ja faran.

És urgent la independència. Ja és cosa de salut.