Pàgines

divendres, 1 de setembre del 2006

Nou alcalde a BCN

El Clos se'n va, o el treuen, però que ningú pensi que la ciutat queda escapçada. El PSC ha decidit que el millor substitut es diu Jordi Hereu. Un senyor amb aparença de noi jove. De pipiolo, per ser exactes. Ara estan de moda els pipiolos. Els d'IC en tenen uns quants. A mi, personalment m'agrada molt el pipiolo Herrera. Però passa que em posa nerviós. A les seves intervencions al congrés de diputats hi veus molta energia i il·lusió però et sembla també que està a punt de cagar-la. Bé, ha anat millorant amb el temps i està clar que té un gran mestre en Gaspar Llamazares. Coi! quina diferència! El Llamazares sí que m'agrada molt de debó. Però, en fi, que no parlava de l'Herrera, que parlo de l'Hereu.
Resulta que l'Hereu és un pipiolo desconegut i, oh sorpresa, serà que el noi encara no sap que en aquest món de la correcció política certes coses no es poden dir. Va l'home i les seves primeres declaracions són per dir que aprofitarà els nou mesos que encara queden fins les eleccions per donar-se a conèixer als ciutadans. I ara penso: a això es dedicarà l'alcalde? a fer campanya? de debó que BCN va tant de putíssima mare que l'alcalde es pot dedicar ...durant nou mesos! a fer campanya? Ens pren el pel aquest tiu?
No. Només és un pipiolo desconegut. Ha dit la veritat. Ha dit una veritat com un puny. Els partits aprofiten les institucions per als seus interessos. Ho feia CiU amb la Generalitat i ara ho fa el PSC. El PSC, a més, porta des del prinicipi dels temps fent-ho a l'ajuntament de Barcelona. Duen tant de temps que es creuen que l'ajuntament és de la seva propietat. I és clar, i disculpi l'audiència la brometa fàcil, tota hisenda té un Hereu.