Pàgines

dimecres, 2 d’agost del 2006

I què puc dir?

Aquest és el problema d'obrir un bloc sense cap altre motiu que voler tenir-ne un. Tard o d'hora t'enfrontes al repte de fer un post que digui alguna cosa. No pretenc que aquest ho sigui, però caldrà justificar les paràules i els actes amb més actes i paràules...
Un bon tema per a les primeres entrades d'un bloc és dir quès es pretén publicar. En el meu cas, en una intervenció vaig prometre als meus fans que algun dia publicaria totes les meves intervencions a naciodigital.cat. i racocatala.cat Doncs bé, aquest podria ser un dels continguts. Això em permetria disposar d'uns textos de qualitat dubtosa però amb una certa quantitat. La pega és que molts d'aquests textos estaven centrats en la campanya per demanar el NO independentista a l'estatut i ara quedaran com una mica fòra de lloc. I tampoc tinc gaire clar que vulgui donar-li un tò marcadament polític a aquest bloc. Això ja es veurà.
En fi. És de nit. Ú d'agost, de fet, dos d'agost. Molta calor i dificultats per anar a dormir. Encara no se que hi posaré aquí però, si més no, puc anar matant el temps...Això o sudokus.

Mira, aprofito que em venen algunes idees i me les apunto per a desenvolupar-les en properes entrades:
Els meus webs! projectes?
Sudokus i kakuros
Contes. Començant pel conte mínim: "conte de la nota sol"