Pàgines

diumenge, 20 d’agost del 2006

Cançons a flor de llavi

He afegit un enllaç a l'espai web que tinc a Wanadoo on he posat la còpia escanejada del cançoner de la J.O.A.C. (Joventut obrera d'acció catòlica). Aquest cançoner me'l vaig endur de cals meus avis, el Joaquim i la Carme, quan ens van deixar.
És un recull de lletres de cançons. N'hi han com unes 70. Em falten escanejar dues cançons però ...vergonya em fa reconeixer-ho... no trobo el cançoner. Suposo que està per casa, però la veritat, em començo a preocupar.
En fi. Que falten dues cançons. Tinc la intenció de passar els textos en format HTML. Això hauria estat automàtic amb un OCR, però el que tinc no dona bon resultat amb la resolució de punts per píxel a la que estan les imatges. És dir, que em caldria re-escanejar a més ppx. I, tornem-hi, no trobo el llibret... A les males ho passaré a ma. Cal millorar la presentació i afegir links a l'actual JOC que, sorpresa, encara existeix i té algunes agrupacions locals a Catalunya. I per la qüestió històrica, també enllaçaré la fundació Pere Tarrés i als Maristes. Seria molt bó poder trobar links a la música o links als MP3 o MIDI corresponents.
Quines coses...
Una altre cosa que vaig endur-me de cals avis va ser un àlbum fotogràfic de la vall de Núria molt antic, d'abans de la guerra civil. Aquest el tinc controlat. Faré el mateix. Escanejat i penjat a algun dels espais web que tinc morts de riure.

1 comentari:

suhnur ha dit...

He llegit el teu post sobre "cançons a flor de llavi". Puc dir-te que jo també tinc el llibret. Si em dius quines cançons et falta escannejar, te les puc enviar. Precisament he iniciat un bloc dedicat a cançons i penso copiar-les totes. M'agrada la teva intenció d'incloure-hi la música. Coïncidim.