Pàgines

dimecres, 11 de maig del 2016

Fracàs i ridícul (però ara paguem tots)

Que els polítics espanyols són uns inútils i que no han aprovat ni primer de diàleg i democràcia ja era cosa sabuda.

Sabuda i demostrada pel fet concloent que les eleccions es repetiran el proper 26J.

Són uns inútils i uns incompetents. Però la seva incompetència és un problema gros per a tothom.

Més enllà del fet que les polítiques que plantegen puguin arribar a ser pernicioses, és dir, que siguin un problema de forma activa, el cas és que el seu grau d'inutilitat arriba a l'extrem que són problemàtics fins i tot per passiva.

I vet aquí que aquests inútils, incompetents, qui sap si prevaricadors, qui sap si amb interessos ocults i, per tant, corruptes, no s'han posat d'acord per fer que la campanya electoral sigui austera.

Ah! l'austeritat! virtut cristiana que evoca l'heroic ascetisme monàstic o ermità. Virtut honorable i ecològica. Virtut molt mal entesa pels polítics i, sens dubte, explicada i aplicada (als administrats) molt malament i, en conseqüència, rebutjada pel poble que és víctima de l'austeritat mal entesa.

Per tant, tots plegats pagarem dels nostres impostos una campanya electoral en la que es malbarataran paperetes, s'enviarà propaganda inútil de candidats inútils, es reservaran espais gratuïts de propaganda electoral als mitjans públics que paguem entre tots... en fi.

En fi, o no. Haurem de suportar que els inútils de torn (i esprem que només siguin inútils) gastin els nostres diners en l'esforç de convèncer-nos que no només no són inútils si no que, ves quina cosa, són el millor que ens podria passar. En definitiva, que són la polla en vinagre. Ja veus, tu.

La realitat és que el cos em demana dedicar el 26J  a passar el dia a la platja, i als inútils, que els bombin. No és anarquisme, és no deixar que et prenguin el pel.

Perquè, no ens enganyem: la possibilitat que es repeteixi el ridícul d'un bloqueig i, en conseqüència que les eleccions tornin a repetir-se al desembre és real, a compte, un altre cop, dels contribuents, per cert.

De totes formes, tenint en compte que a Catalunya hi ha un procés constituent i d'emancipació nacional en marxa, i vist que fins i tot en interinatge l'agressivitat del PP contra la Generalitat és pròpia dels fanàtics nacionalistes que, fet i fet, són , jo aniré a votar. Decidit. Independentista i d'esquerres, per descomptat.

Tot i que, o molt m'equivoco, o hi ha Rajoy per quatre anys més, i qui sap si amb el Pedrito Sánchez de vicepresident d'alguna cosa.

I unicorns de colors que veuen referèndums d'autodeterminació constitucionals.

Bolets al·lucinògens és el que han pres alguns.