Pàgines

divendres, 20 de maig del 2016

Estelades al Calderón

Era tan bèstia la prohibició de les estelades que, al final, un jutge ha aixecat la prohibició.

Millor. Molt millor. Però, en tot cas, la desconfiança envers l'estat espanyol segueix estant més que plenament justificada. La retirada de la prohibició no fa res més que tornar les coses a la situació original.

Situació original que era molt dolenta perquè, si ho repassem,alguna variació del numeret feixista d'acte de censura o intimidació apareix, en una forma o altre, de forma recurrent gairebé sempre que per l'estat espanyol hi ha algun esdeveniment amb molta gent, com una final esportiva, que involucra equips catalans.

Numerets feixistes que al país del costat, en el millor dels caos, provoquen indiferència, i en el pitjor compten amb una simpatia general poc o gens dissimulada.

Accepto que sempre hi ha alguna honorable excepció. Fins i tot que darrerament sovintegen. Però, a hores d'ara, segueixen sent l'excepció.

Tornem a la normalitat, doncs. A la lamentable normalitat.

I així, un cop superat el moment troll de la delegada del "gobierno", la final de Copa torna a ser "només un partit de futbol". Que guanyi, doncs, el millor (i que sigui el Barça!)

Això sí, de la xiulada no se n'escapen!