Pàgines

dimarts, 2 de febrer del 2016

Pedro Sánchez, NO.

El primer que va dir el candidat "guaperes"del PSOE i candidat proposat per Felip VI "El Preparat", a formar govern al país del costat per la banda de ponent, va ser que a Catalunya la convivència està en perill per culpa dels separatistes.



I tant. Aquí surts al carrer  i no dones quatre passes sense creuar-te amb alguna barricada, ja sigui d'unionistes o de separatistes que esperen l'aparició d'un enemic (separatista o unionista, respectivament) per a escorxar-lo de viu en viu.

És una cosa que es veu. Les columnes de fum dels violents combats son tan altes i tan espesses que el tràfic aeri està interromput des que Anna Gabriel i els seus van pactar amb Puigdemont i els d'ell.

La convivència, ah,sí... fa temps que la convivència s'ha trencat a Catalunya, i no com al país veí per la banda de ponent, paradís de la convivència i la concòrdia.

Bé. És igual. Jo com a català, emprenyat, impacient, i sobretot, separatista, espero que igual com al Sr. Rajoy estava clar que no se li anava a donar ni aigua, al model de calçotets que tenen com a candidat al PSOE també se li denegui el líquid element.

Si volen fer govern, que s'espavilin ells amb Podem, i amb Ciutadans i amb tothom que es vulgui apuntar. A veure com s'ho fan. Ep! que potser se'n surt. Igual Rajoy decideix abstenir-se. No és impossible. Tot sigui per la unitat del país veí, per la banda de ponent. En definitiva,  ja ho deien al 36 que "antes roja que rota". Doncs mira, ho podran posar en pràctica. Encara que segur que al PP preferirien una solució més viril i testosterònica. Digue'ls guerracivilistes.

Però en fi. Que potser se'n surt. Potser pot comptar amb l'abstenció del PP. Partit imputat. Organització imputada, com una màfia qualsevol. Com a un ajuntament de València qualsevol, també imputat. Mare de Déu. Al Capone ploraria de l'emoció.

Potser podrà comptar, si els barons territorials ho permeten, amb els propis vots. Amb vots finançats pels ERES a Andalusia... En fi. També té un llarg currículum el PSOE.

Però que igual ho aconsegueix. Això sí, el problema de convivència el tenim a Catalunya. Per culpa dels separatistes. Coi amb la culpa. Sempre buscant culpables. la tradició judeocristiana del pecat i la culpa ha fet molt de mal. I els separatistes som el dimoni.

Per mi que la convivència la trenca l'atur. La trenca la corrupció. La trenca la corrupció "legal" que són els empresaris del BOE, i els aeroports sense avions, els AVEs a enlloc, les autopistes de peatge paral·leles a autovies gratuïtes, els corredors Mediterranis que passaran per Madrid si és que algun dia es fan, i els enllaços ferroviaris del port de Barcelona que segur que no es faran mai, les retallades, les lleis Mordassa... podríem seguir. Per mi que això és més fotut per a la convivència. Però és clar, en alguna d'aquestes, el PSOE hi té alguna cosa a veure, per no dir algun interès. Per tant és millor dir que la "culpa"és dels separatistes.

O sigui que, senyors d'ERC que em representen al congrés del país del costat per la banda de ponent:  espero que el meu vot no serveixi per fer president al Pedro Sánchez igual com sé que no servirà per fer president al Mariano Rajoy. Els demano, ja que em representen, que el meu vot, en cap cas, serveixi per donar suport a partits corruptes, o plens de corruptes, que són, de veritat, els responsables de trencar la convivència, aquí i allà. En tot cas, arribada l'hora de votar, que ho facin en contra d'aquestes màfies i d'aquests mafiosos.

I, també, que votin per fer valdre la  dignitat personal d'ells mateixos i dels seus representats. S'ha acabat aguantar a xulos prepotents que es creuen que poden insultar a la gent per les seves idees. Soc separatista. No trenco convivències. Les trenquen els mafiosos i els corruptes.

L'amor és mutu. Pedro, democràticament, ves-te'n a cagar a la via. No estaràs sol: hi trobaràs al Mariano.

Au, i si hi han noves eleccions, ja en tornarem a parlar.