Pàgines

divendres, 15 de maig del 2015

Un dia qualsevol (PP on fire).

A veure. Que tothom és lliure de votar el que li sembli més bé, o de no votar. Només faltaria.

Però amb les coses que passen se'm fa difícil entendre no votar independentista.

Mireu un dia qualsevol, per exemple avui:

1. Després de denunciar el nou atac contra el sistema d'immersió lingüística, Joan Tardà és expulsat del congrés per dir veritats:


Tardà acusa Wert de 'mala persona i fanàtic' i... por vilawebtv

2. Al Coscubiela, l'han amenaçat d'expulsar-lo per haver-se solidaritzat amb el Tardà. Al final ha abandonat l'escó voluntàriament.

3. La policia espanyola entorpint la tasca dels mossos d'esquadra contra grups jihadistes.

El ministre de l'interior, a sobre es posa xulo. O sigui, aquests pollastres que paguem amb els nostres imposts són els que ens "protegeixen" d'amenaces terroristes. Però si ho fan els mossos, llavors col·laboren amb els jihadistes. La notícia:  Picabaralla entre Espadaler i Fernández Díaz per la possible xivatada de dos policies nacionals a una cèl·lula

4. La junta electoral ordena la retirada de les estelades  dels centres públics. Es veu que això vulnera no se quin dret o coarta no se quina llibertat. Deu ser que la presència de la bandera espanyola no coarta res. Potser no coarta, però toca força els collons. De fet, l'objectiu de l'ordre de la junta electoral espanyola deu ser, precisament, tocar els collons. Si no, no s'entén.

En fi. Un dia qualsevol. El PP ja trigava a entrar en campanya fent us de l'aparell de l'estat però ja s'hi han posat. Estan on fire, com diuen a Massachussets. Han engegat la màquina de fer independentistes i l'han posat a tota castanya.

Doncs res, tu, no els defraudem. El proper 24 toca votar independentista.