Pàgines

dimarts, 10 de setembre del 2013

Via catalana a la blogsfera

La via catalana està tenint rèpliques per tot el país i també a la blogsfera catalana.

Això de la blogsfera és un bonic neologisme que vol referir-se a l'espai virtual del conjunt dels blogs. La blogsfera catalana és el subconjunt de la catosfera que, a la seva vegada és l'espai virtual de totes les pàgines en català.

El paràgraf anterior sembla tret d'un malson algebraic, veritat?

Com ha arribat la Via Catalana a aquest lloc tan singular? ho ha fet mercès la iniciativa dels autors del blog Blog-via cap a la independència. Al mateix blog expliquen en què consisteix:

"Aquest 11 de setembre de 2013 farem la Via Catalana!!!

La catosfera també es vol afegir a aquesta iniciativa i fer al mateix temps que fem la Via Catalana per la Independència, una altra via virtual.

La Blog-Via cap a la Independència, vol respondre a la crida d'aquest 11 de setembre del 2013, i fer una cadena de blogs, que tots quedin enllaçats fent cadena, aquest dia, per afegir-nos a la via que entre tots farem als carrers i al territori de nord a sud.

Es tracta de fer un post al vostre blog, entre els dies 9 i 15 de setembre, adient a la jornada i a l'objectiu que ens belluga (pot ser text, imatge, poema, humor, recepta...) i en el mateix post enllaçar el post del blog que us segueix a la llista.

La llista és a dalt en una pestanya sota la capçalera.

Podrem començar a enllaçar els primers blogs apuntats el dia 9 de setembre i es podrà anar enllaçant blogs fins al dia 15. Tota la setmana.

Us podeu apuntar, ja des d'ara, si voleu participar-hi.

Us endueu el nostre logo al vostre blog???

SOM-HI?"

Bé, doncs dit i fet. "El Blog d'Albert Baranguer" està apuntat a la cadena virtual en el lloc 189, segueixo a "Israel a Catalunya" i precedeixo al blog de "Rosa Mary".

Aquest d'avui és, doncs, el post que fa de baula de la cadena. Així que espero que "http://israelacatalunya.blogspot.com/" enllaci aquest post, i estaré atent al que publica la "Rosa Mary" per enllaçar al seu.

Des de la catosfera, des de la blogsfera en català, una cadena virtual que enllaça blogs diferents, però que tenen, almenys, l'objectiu de la independència en comú. Ben semblant a la vida mateixa.

L'11 de setembre sortirem al carrer. La via catalana serà ben real i ben tangible. Rotunda, alegre i combativa. Prendrem el carrer, un cop més. Un cop més cridarem Visca Catalunya Lliure! un cop més cridarem: Independència! Cridarem ben fort i ben clar perquè hi ha qui ha d'escoltar. El món ha d'escoltar. Els nostres representants han d'escoltar.

11 de setembre. Diada nacional de Catalunya. Fem via cap a la Independència!

Editat: enllaço amb aquest post de Rosa Mary

3 comentaris:

Israel a Catalunya ha dit...

Un plaer compartir amb tu aquesta cadena virtual de blogs per la independència !

Unknown ha dit...

Enllaç: http://israelacatalunya.blogspot.com/2013/09/viacatalana-catosferica.html#.Ui-cvtLKH84

Rosa Mary ha dit...

Que tingueu una Bona Diada