Pàgines

dijous, 12 d’abril del 2012

Lagarde i Jorge

Ara resulta que el ministre de l'interior Jorge Fernández Díaz, germà de l'Albertito (el que diuen que li ha posat un piset a una amigueta) , està preparant una llei amb la que es criminalitzarà gairebé tot el que sigui protestar. En particular "fer convocatòries de concentracions violentes per Internet". Déu n'hi do. Es comença amb la llei SOPA, es continua censurant blocs... Després vindran les desaparicions enmig de la nit?

Jo em demano què deu ser una concentració violenta per al Jorge. Ara mateix, no recordo haver vist mai, ni pel carrer, ni per Internet, "convocatòries de concentracions violentes" . Com es deu fer una convocatòria per a una concentració violenta?  "Ei! Veniu amb pals i còctels Molotov! ens petarem els contenidors del Passeig de Gràcia!". A mi no em sona haver llegit mai res de semblant, la veritat.

Potser el truc és que la "convocatòria de concentració violenta" serà qualsevol cosa que se li passi pel cap al xèrif del regne. Així, una convocatòria de paraplègics que protestin per les retallades en la sanitat pública pot esdevenir una concentració violenta. En definitiva, qui pot assegurar que en la seva bogeria anti-sistema no estiguin preparant un atemptat amb una cadira de rodes bomba?

Amb la nova llei, quan la Brimo intentés dissoldre la concentració de paraplègics i aquests, simplement, optessin per no moure les cadires, aquesta resistència passiva els convertiria, de forma immediata, en perillosos terroristes.

És això, no?  es tracta de poder donar "cobertura legal" a qualsevol acció de repressió "preventiva" que se li passi pel cap al xèrif. Si algú convoca, per exemple, una manifestació per a protestar pels desnonaments ara, legalment, ja es podrà enviar als Mossos a que l'estomaquin preventivament.
 
I és que, no ens enganyem, per al xèrif tots som sospitosos fins que no es demostri el contrari. Més val prevenir que curar. Un atac preventiu a temps i tot solucionat. Mala sort per als... com li deien? ah, sí danys col·laterals... Ja sabeu,  els civils víctimes de les "bombes intel·ligents" en atacs preventius dels "aliats" arreu del món.

Som sospitosos, no ho dubteu. I terroristes potencials. Avui els aturats són un perill per al sistema. I els jubilats, com diu la Lagarde, i els treballadors.. tots els que ens oposem a les retallades som terroristes potencials. Estem sota sospita.

La Lagarde no. L'FMI, tampoc. Fixa't tu quina cosa: no fa ni un any que PP i PSOE van fer una reforma exprés de la constitució que garanteix que abans es pagaren els deutes amb els creditors estrangers que les pensions dels jubilats. El PP i el PSOE. El PPSOE juga al mateix equip que la Lagarde.

I és que l'FMI i la Lagarde -i el PPSOE- són els bons. I nosaltres els dolents. Els terroristes.

La Lagarde és dels bons i els bons diuen que "una longevitat inesperada més enllà del que recullen les previsions constitueix "un risc financer". 

Fot-li! Saps que? que et moris tu, bruixa! Risc financer diu, la molt mala puta! Peteu vosaltres, caterva de psicòpates! Aneu-vos a la merda tots i deixeu el món en pau!

Ep, espera! que amb això que dic potser ara em vindran els mossos! Apologia de la violència! Terrorista!

Terrorista? Psicòpates! Els terroristes són ells. Que ningú no s'enganyi: els més violents de tots. El múscul i la força el posen les seves forces armades. Exercits professionals quan van a saquejar països; Policies, molt ben pagats, quan cal reprimir als propis ciutadans; però els autors intel·lectuals de les massacres. Les X de les trames, són ells. Gent com la Lagarde, o el Jorge, o el Felipe, o el Mariano, o el José María... La cosa està tan ben muntada que ens fan pagar les armes amb les que ens reprimeixen. I encara ens diuen que és el que democràticament hem triat.

Doncs mirin, no. No és això, ni per casualitat, el que jo i la majoria hem triat.

Menteixen,  ens amenacen i ens roben. Son part del problema. No de la solució.

I la seva violència els petarà a la cara.