Pàgines

dilluns, 17 de novembre del 2008

la cimera

Ja està! amb dos pebrots! un cap de setmana ben aprofitat i el capitalisme refundat! s'ha acabat la crisi! L'atur descendirà fins a mínims històrics. Els salaris pujaran. La conciliació familiar serà una realitat. Es migrarà de forma decidida i no-traumàtica a una nova font d'energia no contaminant que substituirà el petroli. Les emissions de CO2 es reduïran i els deserts retrocediran. Els immigrants retornaran als seus països d'origen per aprofitar les oportunitats que brindarà el nou sistema.

No només això: les guerres acabaran i la pau regnarà al món. La fam, la pobresa i la malaltia s'eradicaran. Tothom podrà accedir a educació, sanitat, habitatge, de qualitat i gratuïts arreu del món.

Els humans entrarem en una fase superior de consciència que riu-te'n tu de tots els rotllos místics del Paulo Coelho i dels més agosarats pronòstics de l'Era d'Aquari.

Entrarem en contacte amb civilitzacions no tan avançades com la nostra i els mostrarem el camí. Tots serem u. Esdevindrem éssers lluminosos. Serà per cagar-se.

De debó. El numeret d'aquest cap de setmana passat a Washington ha estat, sens dubte, la cosa més important que ha passat des de l'extinció dels dinosaures.

La cimera del G-20 ha estat un fet d'una importància incontestable. Superior a la invenció del llenguatge escrit, la roda o el paper de water.

...

Eh! no us ho haureu cregut pas, oi?