Pàgines

dilluns, 17 de març del 2008

Sense Internet. Dia 11.

Continuen els problemes de connexió amb Ono. M'han canviat el cable-mòdem però, com em temia, les coses segueixen igual. Ahir tenia una IP privada, de nou.

Ara tinc dos cable-mòdem. M'agradava més l'antic. Però ja que s'han pres la molèstia de venir a portar-lo el deixaré posat. Ves.

Avui ha vingut el tècnic. Doncs ahir ja els vam dir que això no anava. Ha vingut i ha coincidit en venir un dia que la llum de l'escala està avariada. No va ni l'antena col·lectiva. I el tècnic va i diu que vol pujar al terrat perquè no hi ha senyal al mòdem. No m'estranya. Si no hi ha llum, com collons vol que vagi el router o el coi de cafetera que tenen al terrat?

És un problema del servidor DHCP. N'estic segur. Quan els servidors DHCP esgoten les IPs del pool, que fan? Com s'explica que la meva IP sigui del rang privat?

Algun dia, en el futur, llunyà potser... tornaré a tenir Internet a casa.

Fins que arribi aquell moment gloriós, esperaré i resaré i faré servir aquesta connexió prestada per informar, ni que sigui un cop per setmana, que encara soc viu i de les aventures del tècnic d'Ono en busca de la connexió perduda.