Pàgines

dimarts, 25 de març del 2008

Mor Josep Benet i moviments a Esquerra

Avui ha mort Josep Benet i Morell. Un altre gran nom necessari per explicar la nostra història recent. El temps passa i la vida s'acaba, i no en tenim prou amb el temps que se'ns ha donat per conèixer i agrair el treball de tants que ens han precedit. Avui, calia encetar el post amb aquest petit homenatge.

Dia de moviment a Esquerra. Carod ha anunciat que no es postularà ni com a candidat a la presidència del partit ni com a secretari general. Tanmateix, no renuncia a la candidatura a la presidència de la Generalitat. No deixa el govern i afalaga als corrents crítics de Carretero i Bertran.

I ara, quan són les 00:39, tot just acaba l'entrevista que la Terribas li ha fet al Joan Puigcercós.

Joan Puigcercós segurament representa la continuïtat, amb més o menys retocs de l'estratègia actual. O si més no, això crec ara. Per mi aquesta és l'opció més intel·ligent. Hi ha una aposta estratègica feta, hi han uns pactes de govern contrets, hi ha un compromís amb els electors. No és el moment de desfer la feina feta, al contrari, ara que sembla que el projecte trontolla, és quan toca fermesa i no dubtar.