Pàgines

dimarts, 21 de juny del 2016

A favor de Catalunya i contra les clavegueres de l'estat, el 26 vota Independència.

L'estat espanyol és molt semblant a una dictadura bananera d'aquestes de les que a Madrid critiquen tant des de la xuleria i la prepotència. El cas, però, és que no tenen res que envejar als més antidemocràtics governs del món.

Fa no res que el diari Público ha filtrat que "Fernández Díaz conspiró con el jefe de la Oficina Antifraude catalana para fabricar escándalos contra ERC y CDC".

Sí, les clavegueres de l'estat contra l'independentisme català. Espanya jugant brut. Quina novetat. La democràcia espanyola té la qualitat que té, ja ho sabíem, i no és casualitat que les cúpules de PP i PSOE (i m'agradaria fer un cop d'ull a la de C's) estan plenes d'(ex?)-franquistes i (ex?)-falangistes. De nacionalistes supremacistes espanyols disposats a defensar el seu ideal de pàtria, a qualsevol a preu. "Demòcrates" de tota la vida.

A hores d'ara la més gran amenaça al cortijo que tenen muntat el PPSOEC's a l'estat espanyol és la independència de Catalunya. Amb la independència de Catalunya cau tot el castell de cartes -més aviat de sobres- corrupteles, clientelismes, supremacismes, classes, castes i misèria econòmica i democràtica a que aquests depredadors han condemnat a tot l'estat espanyol. El passat diumenge ho deien al debat a quatre referint-se al PP: "vostès han fet molt de mal". Però es pot estendre també al PSOE i als aspirants C's, i sí, també, a la dreta catalana que s'ha aprofitat d'aquest estat de les coses i ha actuat amb connivència i ha estat còmplice dels lladres i els mafiosos de la capital de l'estat.

Un escàndol, sens dubte, però només serà un escàndol a Catalunya. A Espanya aquestes coses fins i tot donen vots. Atacar l'independentisme es barat i efectiu per excitar els ànims i, de fet, per a la molt migrada qualitat democràtica espanyola aquest fet profundament escandalós i antidemocràtic pot passar desapercebut o despertar, perquè no, simpaties.

Aquesta notícia, en canvi, sí que pot servir a Catalunya per mobilitzar al votant indepe i per fer-lo adonar que malgrat que els nostres representants deixen molt que desitjar segueix sent necessari guanyar aquestes batalles. El procés no està mort. Està ben viu i és l'oportunitat de la nostra vida, de la nostra generació, de fer un nou estat, independent, més democràtic, més net, més culte, més humà, tant de bo que més pròsper a Catalunya.

I per als espanyols de bona voluntat, que n'hi han, també ho és. La independència de Catalunya és la gran oportunitat per a tots els pobles, per a tots els ciutadans de l'estat, per a ser més lliures, més democràtics, més pròspers. Fraternitat autèntica entre pobles lliures i ciutadans lliures. És l'autèntica revolució i ja està en marxa.

Al PPSOEC's ho saben i per això les clavegueres d'aquest estat sinistre van plenes de merda, i es conspira i es pretén embrutar el nom de bona gent, i s'excita el pitjor nacionalisme supremacista.

Però és perquè tenen por. Es veuen venir que perdran. Que ja han perdut. NO és el moment d'afluixar. El proper diumenge els independentistes hem d'anar a votar tots i els partits independentistes han de guanyar. El missatge ha de quedar molt clar:

La independència de Catalunya és inevitable i no depèn de referèndums que mai no es faran.

La independència de Catalunya és una gran oportunitat de canvi i de fer net. Per descomptat que ho és per a Catalunya, però també ho és per a la bona gent d'Espanya.

En tot cas, la Independència de Catalunya és un tren en marxa. Que des d'Espanya es pugui aprofitar depèn, si de cas, dels espanyols. Tant de bo que l'aprofitin, doncs Espanya és un país, i uns pobles i nacions, estimat, però aquesta ha de ser la seva tasca. La independència no s'aturarà si no són capaços d'aprofitar-la.

Diumenge, doncs, a votar tots. A votar Independència. És el que ens cal. També als nostres veïns, i amics. Tant de bo que ho entenguin aviat.