Pàgines

dimarts, 18 d’agost del 2015

Només hi ha una Via (Esquerres per la Independència).

Vist a FaceBook.

És d'Esquerres per la Independència.

Es pot dir més alt, però no més clar: només hi ha una via.

El reprodueixo a continuació:

"1. La proposta d’un canvi constitucional que afecti l’article preliminar de la Constitució ha de ser aprovada per ⅔ del Congrés i del Senat.

2. Seguidament s'han de dissoldre les dues cambres i convocar eleccions generals, que probablement donarien uns altres arcs parlamentaris.

3. El nous Congrés i Senat haurien de ratificar la votació anterior i obrir un procés d'estudi de la proposta de canvi constitucional.

4. Superat això, el projecte de reforma hauria de ser avalat altra vegada per ⅔ de les dues cambres.

5. Si això s'acabés produint, les Corts haurien de plantejar una consulta ciutadana per tal de ratificar l'aprovació de la nova Constitució.

6. Algú creu que PPSOE quedarà reduït a menys d'1/3 del Congrés i del Senat a les eleccions? No hi ha ni hi haurà majoria per fer res d'això.

7. Les opcions polítiques que parlen de la possibilitat real d’una regeneració democràtica a Espanya s'enganyen.

8. La 'tercera via' és impossible, impedeix l'exercici efectiu del dret a l'autodeterminació i ens supedita a un canvi impossible a Madrid.

9. No es tracta de reformar, sinó de trencar amb l’Estat monàrquic espanyol sorgit de la transició del 78 i hereu de la dictadura franquista.

10. O ens situem al costat del procés popular per la #independència‬ o, per contra, continuem igual com estem ara, o probablement pitjor."

Volem la Independència per a canviar-ho tot!

#27S2015 #Independència