Pàgines

divendres, 11 de maig del 2012

#laurallibertat #dretsenperill #prourepressió

Via Racó Català m'ha arribat aquest correu de solidaritat amb Laura Gómez, Secretària d'Organització de la Federació Local de Barcelona de CGT, detinguda per participar en una performance en que es va cremar una caixa amb diners de mentida a la porta de la Borsa de Barcelona el 29M, dia de la darrera Vaga General.

Amb la Laura s'ha buscat un cap de turc per espantar als moviments socials que s'oposen a les retallades socials i al sistema que ha conduit a aquesta crisi.

Per entendre bé el significat d'aquest paràgraf "La detenció per part dels Mossos d'Esquadra es va realitzar quan van considerar, suposant que sense tenir en compte l'horari en què jutges propers a les tesis de Felip Puig s'encarreguen del jutjat 23 ..." us demano que llegiu aquest article del Setmanari La Directa.

El que es llegeix entre línies en l'article és l'existència de facto d'una policia política, la DCI, amb jutges afins i, el que és més greu, amb presos polítics.

La darrera presa política que coneixem és  la Laura.   A la Laura l'han tancada per espantar als moviments socials. És repressió.

Contra la repressió, solidaritat. El correu demana que se li enviïn cartes de solidaritat, de suport i d'afecte a la Laura. Que se senti estimada. Que sàpiga que a fora hi ha gent treballant pel seu alliberament. Que no està sola. Que no ha de tenir por i que no tenim por.

Més informació a http://www.cgtcatalunya.cat/http://laurallibertat.wordpress.com/ i http://www.cgtbarcelona.org/.

Vet aquí el correu:


"El passat 25 d'Abril la jutgessa del jutjat d'instrucció n º 23 va decretar presó provisional per Laura Gómez fonamentada en risc de fuga i reincidència.La Laura, de 46 anys, té feina fixa, viu amb la seva filla i no té antecedents penals ...
Porta a la presó segrestada, sense judici, més temps que el que va estar el banquer i xoriço confés, Fèlix Millet.
La detenció per part dels Mossos d'Esquadra es va realitzar quan van considerar, suposant que sense tenir en compte l'horari en què jutges propers a les tesis de Felip Puig s'encarreguen del jutjat 23 ...
Se l'acusa de participar en una performance en què es van cremar uns bitllets falsos en una caixa de cartró de folis DINA-4. Per això se la responsabilitza de 'voler cremar la Borsa', 'atemptar contra el dret fonamental del treball' i una macedònia d'acusacions derivades que poden suposar fins a 20 anys de presó.
I és, casualment, secretària d'organització de CGT de Barcelona.
La Laura és una presa política usada com a cap de turc del sindicalisme que lluita. És part de l'estratègia repressiva den Felip Puig i els mitjans de comunicació del poder per atacar i criminalitzar a tota organització que lluiti contra les retallades i aquest sistema injust, especialment al sindicalisme no institucional, encara que també l'altre.
Desitgen, en definitiva, aïllar i reprimir després. Que tinguem por o que ho acceptem.
La Laura està en una maleïda cel · la, tenen pres al seu cos però no a la seva ment ni a les seves idees. La seva família no pot estar amb ella, però l'orgull de la seva lluita estava a cada paraula que la seva mare, germana i filla van pronunciar l'1 de Maig davant milers d'afiliats i afiliades de la CGT a Barcelona.
Escriu a la Laura.
Inundem la presó de Wad Ras de cartes de suport, solidaritat i afecte. Fem sentir la calor dels seus, de les persones que lluitem contra aquest ordre injust i explotador. Cada vegada que la Laura obri una carta sentirà això que cap porc repressor, que cap porc banquer, que cap lacai experimentarà en tota la seva vida.
Escriu una carta a:Laura Gómez

C.P. Dones de Barcelona
C. Doctor Trueta 76-98
08005 – Barcelona"