Pàgines

dijous, 31 de març del 2022

El jorn dels miserables

No n'hi havia prou amb els jocs olímp0ics d'hivern, que també han portat a Barcelona la Copa Amèrica de vela.

La Copa Amèrica, com els Jocs Olímpics d'hivern, és un esdeveniment per a rics, en el que es posen a Barcelona i a Catalunya al servei de les elits, en el que les elits fan negocis multimilionaris per a ells i que no són més que depredació i esgotament de Catalunya i de la gent que hi vivim

Que els partits autoanomenats d'esquerres (i independentistes!) siguin els que estan posant Catalunya, a les catalanes i als catalans, a la classe treballadora de Catalunya al servei, com galiots d'una galera, com uns servents,  com uns esclaus a les ordres i els dictats de les elits, ens diu quina mena de gent és en aquests partits.

M'estalviaré els insults. Vull guardar-me tota la ràbia i no oblidar-la pas, per quan arribi el moment, que arribarà, de convertir-la en força, i fer que paguin. Arribarà el dia, el jorn dels miserables, en que prendrem venjança.

Han de pagar, i car, la depredació, la corrupció, l'engany, la destrucció i el malbaratament dels recursos del país, del seu paisatge, de la seva cultura, del seu orgull. Han de pagar per l'empobriment de la gent, per la destrucció de llocs de treball i per condemnar a als joves a un futur de treballs de merda. Han de pagar per la repressió a la dissidència, per les multes, pels cops, per la presó i per l'exili, pels drets i la llibertat que han manllevat. Han de pagar per la seva ignorància, per la seva supèrbia. Han de pagar i pagaran.

No sé quan i com. Però pagaran.