Pàgines

dilluns, 12 d’agost del 2013

Corruptes mentiders a la conquesta de Gibraltar

Estic convençut que tot el sidral que s'està muntant amb Gibraltar només és una cortina de fum per tapar les vergonyes d'un govern corrupte. Sense anar més lluny: Bárcenas era qui més cobrava del PP quan, suposadament, ja n'era fora, precisament per l'escàndol dels sobres.

EL govern espanyol és corrupte i menteix. Són uns mentiders. Són corruptes. Se'ls ha enxampat en casos de corrupció. Se'ls ha enxampat mentint. Són indignes d'ocupar els càrrecs i institucions que ocupen.

Però tenen majoria absoluta. Quina vergonya (aliena, per descomptat).

Malgrat les indignitats ¡, la corrupció i les mentides, seguiran enganxats al poder. Tenen molt a guanyar si es mantenen al poder; i molt a perdre si l'abandonen o en són foragitats.

Essencialment, es tracta del segrest del poder sobirà en mans d'un grup de corruptes i mentiders.

Ja s'ha dit altres cops, però poques vegades ha estat tan evident: estem en mans de delinqüents.

I a què ve, doncs, tot això de Gibraltar? doncs, a crear una cortina de fum de manual. Es tracta de distreure al personal amb el vell recurs de moure la bandera enfront un enemic extern. Els anglesos són l'enemic tradicional, i al crit de "¡Gibraltar español!" es pretén distreure l'atenció del fet incontestable que el govern d'Espanya és corrupte i mentider.

Com que el cas a tapar és molt gros, el número que s'ha de muntar també ha de ser molt gros.

Em demano si realment el govern espanyol es planteja dur a terme una acció armada contra Gibraltar. Arribat a aquest improbable cas, espero que els carrers s'omplin de manifestants demanant la retirada immediata de l'exercit espanyol de Gibraltar i la dimissió de Rajoy i el seu govern. Un clam, de nou, pel No a la guerra.

Tenen majoria absoluta i, evidentment, no en farien cas. Però aquest seria l'estoc final. Espanya és un cadàver. Un estat zombie. Amb un govern de corruptes i mentiders votat per majoria absoluta. Un govern de delinqüents. Caldria afegir els delictes de sang a la llista de les seves maldats.

A més de corruptes i mentiders, caldria afegir assassins. Capaços d'enviar a la guerra a soldats per matar i morir. Assassinats, que mai el militar ha estat un servei.

Mai ha estat un servei. Fins els collons de tots aquests psicòpates disposats a morir, i sobretot a matar, per defensar les sagrades unitats de la pàtria: assassins i integristes religiosos. Ningú amb un mínim de racionalitat pot creure's aquesta merda nacionalista de posar en perill vides humanes per un penyal. Si volen "recuperar" Gibraltar per la força, que hi vagin ells, la Soraya i el Rajoy. Que ens deixin en pau als demés.

A veure si ho entenen: els ciutadans de Gibraltar s'han manifestat majoritàriament per pertànyer al Regne Unit. És aquesta voluntat, i no el Tractat d'Utrecht el que cal respectar. Els estats ho són per la voluntat dels seus ciutadans i per a servir-los. Per a garantir-ne els drets. No a l'inrevés. Per això, i no per tractats de fa 300 anys, que representaven la voluntat dels reis i no la voluntat dels pobles.

Dit sigui de pas: ningú de menys de 53 anys ha votat a Espanya la sagradissima i inviolable Constitució Espanyola. Només cal que feu un cop d'ull a una piràmide demogràfica per adonar-vos que la constitució espanyola és una llei antiga, feta sota amenaces de militars, i que només l'han votat els avis.

En aquesta mateixa línia: si el poble de Catalunya vol crear un nou estat, aquesta voluntat està per sobre de tractats i constitucions. Oposar-hi la força armada seria, simplement, un crim. Només pot concebre's una idea tan boja a partir de la visió de la gent com súbdits. Mai des de la visió de la gent com ciutadans lliures.

Si el govern d'Espanya es fa el milhomes amb Gibraltar amb una acció armada (i les patrulleres de la Guardia Civil fent numerets s'assemblen perilllosament a una acció armada), veurem la descomposició de l'estat abans que acabi l'any.

És l'etern problema dels governs espanyols: menystenen a tota la ciutadania de l'estat. La tenen per mesella. Per ells, els ciutadans de l'estat són súbdits. Només poden i volen obeir. Ja sigui a un rei, com ha estat històricament, ja sigui a una entitat quasi-divina de nova factura com la sagrada constitució espanyola. Obviant que la legitimitat constitucional emana del poble. Mai han entès el significat profund d'això.

Tracten, doncs, als ciutadans de tot l'estat com a súbdits. Que tenen l'obligació d'obeir. Compte, que no són pocs els ciutadans espanyols que ja els està bé i accepten ser tractats així, però el que és segur és que també són molts els que estan farts de les mentides i la corrupció, i de ser tractats com súbdits. Hi ha molta, molta gent, molts joves sobretot, els més maltractats d'altra banda, que se saben i es volen ciutadans lliures; i que es dolen de veure com ara, de moment, ho són d'un estat en mans de mentiders i corruptes.

Si hi han trets a Gibraltar, es precipitarà el final. Aquesta vegada no hi hauran "pronunciamientos" ni cops d'estat que valguin. Estan menystenint a tots els ciutadans de l'estat. A tots els pobles i nacions de l'estat. Estan xulejant al govern del Regne Unit i estan passant per sobre dels deutes de l'estat amb els creditors estrangers.

Però només és una cortina de fum, que respon al seu menyspreu envers la ciutadania.

Més els val que només sigui una cortina de fum. Perquè si realment volen morir matant, els pronostico un tir per la culata i que acabaran penjats d'un arbre. Això s'acaba.