Pàgines

dijous, 10 de febrer del 2022

NO als Jocs d'Hivern 2030 (II).

No serà queixant-nos i plorant per les oportunitats perdudes, o per la poca traça del nostres "estimats líders", o per l'acarnissament repressiu de l'enemic, o pel que més ràbia, o més por us faci que aconseguirem la Independència.

Per aconseguir la Independència ens hem de mobilitzar de forma permanent. Guanyar tantes batalles com sigui possible, o perdre-les fent tant mal com puguem a l'enemic. Guanyarem la independència se deixem enrere els "estimats líders" i nosaltres mateixos aprenem a liderar, o a reconèixer a autèntics líders que ens permetin guanyar cada petita o gran batalla en la que ens involucrem.

No ens mancaran batalles que lluitar: l'enemic està determinat a destruir la nació catalana. La determinació dels independentistes per alliberar Catalunya ha de ser més gran que la de l'enemic.

I, al final, haurem vençut, o no, però el que no podem fer és deixar de lluitar. Ni que sigui per simple orgull personal. Però és molt millor la victòria.

Una batalla que se'ns planteja als independentistes és la la protecció del Pirineu, aturant la candidatura dels jocs olímpics d'hivern de 2030.

Aquesta batalla l'hem de guanyar. Guanyar-la, a més d'aturar la candidatura vol dir, també, desemmascarar les elits del pont aeri que han ensumat sang i negoci especulatiu. La independència vol dir alliberar-se de l'estat ocupant, però també dels falsos "patriotes" que en públic parlen de nació i independència i, per darrere, es venen el país i només procuren pels propis interessos o dels lobbies que representen. La fauna del pont aeri, essencialment.

Informem-nos, parlem per convèncer als indecisos i mobilitzem-nos quan toqui. Sempre és igual. El primer pas és rebatre i destruir el discurs i la propaganda dels mitjans del pont aeri. Podem fer-ho.

Material: Afegeixo l'entrevista i debat que va protagonitzar Araceli Segarra el passat dissabte al FAQS. Semblava un parany. Semblava un tots contra una. Jo crec que es pensaven que se la menjarien. Però no. Araceli Segarra anava preparada, molt ben documentada i va defensar les seves posicions amb entusiasme i energia. Va aclaparar als tertulians habituals del FAQS que no estaven preparats, ni per casualitat, per a la tempesta que els va caure a sobre. 

Agrair a Araceli Segarra la seva determinació en la defensa del Pirineu. Va aportar dades i bones idees. És un vídeo que cal veure, compartir i comentar. Material de guerrilla, del bo.

Vet aquí el vídeo:

   

Més material: La plataforma Octuvre.cat d'Albano Dante i Marta Sibina està investigant sobre la candidatura del jocs olímpics d'hivern de 2030. Han promès que publicaran un vídeo explicant el que trobin i, de moment  han publicat el fil de Twitter que reprodueixo a continuació. 

Per una banda, destaca l'opacitat del projecte dels jocs, i per altra sembla que ja s'estan repartint diners a amics, coneguts i saludats, per a preparar una campanya de propaganda dels jocs. És curiós, oi? Si això dels jocs és tan bo com diuen, no hauria de caldre gaire propaganda, no?

Vet aquí el fil:


Un àudio per acabar, publicat a Catalunya Ràdio:

Científics en contra dels Jocs: "És un bogeria a nivell climàtic"

Extret de l'enllaç: "Més de 50 científics de tots els àmbits, des de les ciències socials fins a les ciències ambientals i naturals, preparen un informe contrari als Jocs d'hivern 2030. Segons ha avançat a "El matí" l'ambientòloga Anna Pérez Català, un projecte d'aquestes característiques és inviable: pronostiquen que al 2030 almenys una de cada quatre estacions d'esquí catalanes no es podran mantenir ni amb neu artificial."


 

 

Ho podeu llegir també al Vilaweb: