Pàgines

divendres, 10 de maig del 2013

Apunts ràpids

Apunts ràpids que és tard:

Avui, vaga a l'escola pública. Contra la llei Wert i contra les retallades en educació. L'escola, l'educació i la formació són la millor inversió que un país pot fer en el seu futur. No a les retallades. La funció de l'escola és formar ciutadans responsables amb esperit crític,i transmetre coneixements i amor pel coneixement i la cultura. Déu n'hi do. En cap cas no és missió de l'escola servir de camps d'adoctrinament i de formació del espíritu nacional o, directament, per a "españolizar". No a la llei Wert.

LAPAO: Barroerament es pot interpretar com "cubierto de lapos". D'escopinades. Per referir-se al català. És ofensiu fins a la violència. Això té una paraula:  Odi. Es tracta, a tots els efecte d'un acte de genocidi cultural. Es tracta de voluntat d'extermini.

Per als indecisos. El LAPAO és un exemple més de la voluntat d'Espanya. Espanya vol liquidar-nos als catalans. Ens vol dissoldre. Fer-nos desaparèixer com a nació. No pot fer-ho per les armes (ho ha provat al llarg de la història) i ho intenta tractant d'esquarterar la nostra llengua, convertint en folklòriques les nostres costums, "españolizando" el sistema educatiu i ofegant el nostre "autogovern". Està en guerra amb els catalans.

Finalment, els partits catalans favorables a la consulta, després del numeret del tribunal Constitucional, ja han dit que el procés continua. Estem, doncs, en la via del desacatament, i de la confrontació. No se com es veu això des de l'exterior però és evident que cal explicar-ho molt clarament i anunciar-ho als mitjans de comunicació internacionals. Cal explicar al món, en tots els idiomes, les agressions espanyoles: com les retallades, l'"españolización" de l'educació, el LAPAO, l'odi o la terrible carència d'esperit democràtic d'Espanya.

Però tinguem clara una cosa: estem guanyant. Per això aquesta agressivitat malaltissa en els seus atacs.

Arriba el moment de la veritat, de la proclamació de la Independència.  Serà enguany.  M'ho diu el cor.