Pàgines

diumenge, 9 de desembre del 2012

Videos de propaganda independentista. Feu-ne difusió.

Via Facebook m'ha arribat el video del PP en que càrrecs institucionals del partit afirmen somrients que "Queremos a Cataluña".

Si no us fa res passar vergonya aliena, el podeu veure en aquest enllaç:
http://www.youtube.com/watch?v=-ETZJRBtwD4



És una col·lecció de tòpics sobre Catalunya que fa feredat. Hom arriba  ala conclusió que aquesta gent s'han cregut la seva propaganda i els sorprèn que aquí  la majoria no se la cregui. És evident que aquesta gent no tenen ni punyetera idea de la complexitat de Catalunya. Això sí, l'estimen pels "regalos que nos hace". Se n'enfoten o és que són profundament estúpids?

En fi,  amb amors com el del PP, potser millor cadascú pel seu compte. Però, és que a més, també hi han aquests altres, que també estimen Catalunya i que també són del PP. El vídeo és llarg, però instructiu:



L'apel·lació al famós article 8 és constant. Segons aquests psicòpates, l'exercit pot fer el que vulgui. Em demano que n'opinaria d'això la UE. En tot cas, visca la "democràcia espanyola". Em sembla que no s'han adonat en quin món viuen. O potser sí que ho saben i llavors la cosa és urgent.

Aquests paios són, directament, colpistes. A Espanya haurien de fer-s'ho mirar.

També són us psicòpates que opinen que es pot bombardejar als catalans, pel fet de ser catalans. Caldria recordar, doncs, als votants de PP, Ciutadans, PSC i PxC que si per una remota i nefasta casualitat aquests psicòpates arriben a triomfar amb el seu cop d'estat, els avions que ens bombardegin no distingiran entre votants d'ERC i del PP.

Jo no estimo Espanya. I menys sabent el pa que s'hi dona.

Ja va tocant fotre el camp.

Feu difusió d'aquests vídeos. Aquests fatxes ni volent ens podrien fer millor propaganda de la causa independentista.

1 comentari:

POBLE POLITIC ha dit...

Dona per fet que en faré difusió! Et proporciono la direcció d'un bloc que es posiciona a favor de la independència: http://poblepolitic.blogspot.com.es/
Agrim la participació! SALUT i INDEPENDÈNCIA!