Pàgines

divendres, 2 de juliol del 2010

10 de juliol. Manifestació per la Independència

El proper dissabte 10 de juliol es farà a Barcelona la més gran manifestació independentista que ha vist la ciutat.




Omnium Cultural porta prop d'un any preparant aquesta manifestació que estava previst convocar-la el "primer dissabte després que s'emetés la sentència".

El lema de la convocatòria d'Omnium és "Som una nació. Nosaltres decidim.". Però les manifestacions les fan els manifestants i el crit únic, unànime dels manifestants serà: Independència!

Cal anar-hi. Cal anar-hi perquè serà la primera demostració de força de l'independentisme després de la sentència. Cal anar-hi amb l'estelada. Tothom ha de dur la seva estelada. I des del primer pas només hi ha una consigna a cridar i ben fort: Independència!!

Cal anar-hi perquè n'hi hauran que voldran transformar aquesta demostració de força per la independència en una manifestació en "defensa de l'estatutet", com si no hagués quedat prou clar que l'estatutet ja està mort i enterrat i amb ell l'autonomisme. Provaran de manipular i tindran mitjans per tractar de distorsionar la realitat. Però la realitat és molt puta i sempre acaba imposant-se, i la realitat és que la del 10 de juliol serà una manifestació per la Independència.

La més gran que s'haurà vist a Barcelona.

Cal anar-hi. Si pots, ves-hi. Algun dia podràs dir, jo vaig ser-hi.

1 comentari:

Clara Tortajada ha dit...

Si senyor!
I jo puc dir amb el cap ben alt i orgullosa, jo hi he estat!