Pàgines

diumenge, 28 de febrer del 2010

28F. Consultes per la Independència. 2na onada.











Segona onada de consultes per la Independència. Avui, 300.000 compatriotes de diferents comarques del Principat, podran expressar-se sobre la voluntat d'esdevenir un estat independent.

A diferència del referèndum d'Arenuys de Munt i de la primera onada de consultes del 13D, aquest cop l'estat espanyol no ha piulat ni han hagut amenaces de cap tipus. Via lliure , doncs.

Cal aprofitar aquesta "via lliure" per anar a votar. A favor o en conta, això no és tant important com reclamar el dreta poder dir el que cadascun pensa.

Per descomptat, que votar sí a la independència té algunes implicacions importants. Una victòria clara de l'independentisme amb una bona participació serien un altre pas endavant.

Votar sí és, avui, votar a favor de models nous i superar models obsolets, és denunciar vells vicis i fer fora pors. És proposar una via pròpia per transitar i superar aquesta crisi tan dura que tenalla. Pot ser una via per canalitzar el descontentament, que també ho és, però jo prefereixo veure una camí d'esperança.

A molt pobles avui fan festa, a Breda, a Xerta ... Que votin i que diguin la seva. Aquesta nit ja en parlarem dels resultats però ara toca votar i gaudir del dia.

Tu que pots, vota Sí! Visca Catalunya Lliure!